Bir txt dosyasında şöyle bilgiler bulunmaktadır.(Çok fazla olduğundan birazını yazdım)
Bu dosya içindeki bilgileri okuyurak belirttiğim klasör altında yukardaki isimleri aynen alarak alt klasörler adı olarak açacak bir makro yapabilirmiyiz..
Txt içeriği bu grup dahil diğer gruplar olduğundan çok fazla..Bu nedenle makro ile klasör açmam gerekiyor.
Kısaca txt içindeki verilerin ismini alıp o isimde klasörler açılacak.
Örnek
d:/grup1/300. ÖĞRETİM VE EĞİTİM
d:/grup1/310. Genel
....
...
..
.
adında/şeklinde klasörler oluşacak..
Kod:
300. ÖĞRETİM VE EĞİTİM
310. Genel
311. Çeşitli öğretim ve eğitim meseleleri hakkındaki çalışmalar,incelemeler,rapor
lar,mütalaalar(şimdilik her özel konu,ayrı bir dosyada 311.numarası yanında
konu adı yazılarak alfabe arasına göre tasnif edilir. Meselâ: Rehberlik,test usul
leri,yeni bir okul tipi deneme konusu vs.gibi)
312. Öğretim ve eğitim faaliyetlerinin gidişi hakkında raporlar.
313. Milli Eğitim Şurası çalışmaları ve kararları.
314. Talim ve Terbiye Dairesi kararları.
315. İl ve İlçelerde öğretim ve eğitim ile ilgili kurul,komisyon ve meclis kararları.
316. Okul ve müesseselerdeki kurullar kararları.
NOT: (314,315,316) da söz konusu komisyon ve kurul kararlarının asılları bu numara
lar altında,karar sırasına göre,dosyalanır.Bu kararların,komisyon ve kurullarda kala
cak ikinci nüshaları ile ilgili Dairelere gönderilen nüshalar ve bunlara ait yazışmalar,
kararların konularına göre,bu bölümde mevcut olan konu dosya numaraları ile yapılır.
Gerekirse mütekabil referanstan faydalanmalıdır.
320. ÖĞRETİM VE EĞİTİM FAALİYETİNİ TANZİM EDEN YÖNETMELİKLER,PROGRAM-
LAR VE BUNLAR HAKKINDA YAZIŞMALAR.
Bu dosya içindeki bilgileri okuyurak belirttiğim klasör altında yukardaki isimleri aynen alarak alt klasörler adı olarak açacak bir makro yapabilirmiyiz..
Txt içeriği bu grup dahil diğer gruplar olduğundan çok fazla..Bu nedenle makro ile klasör açmam gerekiyor.
Kısaca txt içindeki verilerin ismini alıp o isimde klasörler açılacak.
Örnek
d:/grup1/300. ÖĞRETİM VE EĞİTİM
d:/grup1/310. Genel
....
...
..
.
adında/şeklinde klasörler oluşacak..