• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tutanak düzenlemesi

Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
çok arayıp bulamadım. karşılaştırma için altın üye olup dosyaları indirmeyi bile denedikten sonra böyle bir istekte bulunmaya karar verdim. buna hakkım varmı onuda bilmiyorum işin doğrusu ama...

ekteki dosyada yapı denetim işi için bazı tutanaklar var ben bu tutanaklardan her defasında çalışma alanını ayarlayarak çıktı almaya çalışıyorum. bunu örneğin girdiğim kat sayısı kadar tek girişte ayarlayabilir miyim. örneğin k5 hücresine kat sayısı desek ve bu kat sayısı 3 olursa sadece 3 kata göre gerekli kısım yazdırılsa benim için yeterli. böyle bir şey mümkün müdür.

şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

çok arayıp bulamadım. karşılaştırma için altın üye olup dosyaları indirmeyi bile denedikten sonra böyle bir istekte bulunmaya karar verdim. buna hakkım varmı onuda bilmiyorum işin doğrusu ama...

ekteki dosyada yapı denetim işi için bazı tutanaklar var ben bu tutanaklardan her defasında çalışma alanını ayarlayarak çıktı almaya çalışıyorum. bunu örneğin girdiğim kat sayısı kadar tek girişte ayarlayabilir miyim. örneğin k5 hücresine kat sayısı desek ve bu kat sayısı 3 olursa sadece 3 kata göre gerekli kısım yazdırılsa benim için yeterli. böyle bir şey mümkün müdür.

şimdiden teşekkürler...
merhaba,
3 kata göre gerekli kısım burası neresi ?
Veya;
3 kat ise bütün formlardan 3 nüsha çıkarmak mı?
4 kat ise bütün formlardan 4 nüsha çıkarmak mı?

Merhaba,
Kat sayısı kadar nüsha çıkarmak istiyorsanız ek'teki dosya işinizi görür sanırım.
Selametle kalınız

Ekli dosyalar

Arkadaşlar,
bu bölüm sadece Altın Üyeler arası sohbet için.

Soruları sorular bölümüne yazarsanız sizden başka diğer kullanıcılarda yardım edebilir veya faydalanabilir.

hüseyin admin kusura bakmayın.

sn kemal turan ilginiz için teşekkür ederim. konuyu biraz açmak gerekirse, örneğin iki katlı bir inşaattan bahsediyorsak, bunun temel bodrum perde bodrum tabliye zemin tabliye ve 1. normal kat tabliye özetle 5 sayfa çıktı almam lazım. 4 kat ise özetle 7 sayfa çıktı almam lazım. 10 kat ise 13 sayfa olarak ( sonradan kendim bunu zaten açacam ve 20 sayfa haline getirecem.) çıktı almam lazım. tabii bu olay aslında basit bir iş olmakla beraber buna başka sayfalar daha ekleyecem ve bunu kendim geliştirmek isterim. sadece ilk kısmın şablonuna yardımcı olmanızı isterim. yardımcı olursanız memnun olurum.

Ek dosyadaki açıklamalara bakınız.
İnşallah faydalı olmuşumdur.
Selametle kalınız.

Ekli dosyalar

olabileceğinden fazla faydalı olmuş. ilginiz için çok çok teşekkür ederim.

Geri