Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Haritası Veriye göre renk değiştirmiyor, yardımcı olur musunuz
Merhabalar,
Ekte hazırladığım excel kitabı var sayıları manüel giriyorum, aralığa göre 0-1-2-3 kodlarını veriyorum buna görede renklendirme yapsın istiyorum.
Ama hata veriyor, gözümden kaçan sizce ne olabilir?
Kod çalıştığında 22. satıra yani Çanakkale'ye geldiğinde belirtilen nesnenin bulunamadığına dair hata veriyor. Harita sayfasında Çanakkalenin olduğu kısım seçildiğinde nesne adı Freeform .. olarak görünüyor. O nesnenin adı Çanakkale olarak değiştirildiğinde bu sefer 40. satırda yani İstanbul'da hata veriyor. İstanbul'un haritadaki ismi ise Freeform 86 ve Freeform 87.
Kısacası haritadaki nesnelerin ismini iller sayfasıyla eşitlerseniz hata vermez diye düşünüyorum.
Haklısınız, Çanakkale'deki iki nesneyi gruplandırarak , gruba Çanakkale adını verdim, aynı şekilde İstanbul'dakiyle gruba da İstanbul adını verdim sorun çözüldü.
Teşekkür Ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.