• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Türkçe karakter sorunu

Excel Vers. ve Dili
office excel 2003 türkçe
merabaLar

işimiz gereği ETA programdan bazı cıktıLar aLmak ıstıyoruz ve bu cıktıLArı ETA otamatık oLArak exceL programıyLa masa ustune atıyor fakat atarken tum turkce karakterLerı kafasına gore ya sıLıyor yada degıstırıyor bu microsoft office excel 2003 kuLLanıyoruz yardımcı oLabıLırsenız cok sevınırım tesekkur edıyorum ....

Merhaba,

ETA sanırım bir firmanın adı, bu sorunu firmaya iletmelisiniz.

Merhabalar

ETA'nın anamenusunde F5 Servis\F4 Ortak Tanımlar'dan Türkçe Yazıcı seçeneğini H olarak düzeltirseniz sorununuz kısmen çözülür. (Kısmen çözülürsen kastım TÜRKÇE deki noktalı harfler noktasız olarak excele gider)

Merhaba,

ETA sanırım bir firmanın adı, bu sorunu firmaya iletmelisiniz.

Tesekkur ederım ıLgınız ıcın fakat daha once duzgun caLısyıordu sıstem excelde yanlıs bır ıslem yaptıktan sonra degısmıs dıye dusunuyorum belkı kısa yoLunu bıLıyorsunuzdur dıye sormak ıstedım tekrar sagoLun ;)

Merhabalar

ETA'nın anamenusunde F5 Servis\F4 Ortak Tanımlar'dan Türkçe Yazıcı seçeneğini H olarak düzeltirseniz sorununuz kısmen çözülür. (Kısmen çözülürsen kastım TÜRKÇE deki noktalı harfler noktasız olarak excele gider)

dedıgınız ısLemı yaptım fakat bı sonuc eLde edemedım ıLgınız ıcın tesekkur ederım

bıLgısı oLan arkadasLAr yardımcı oLursa sevınırım ;)

pdf dosyalarından excele veri kopyalıyorum fakat excelde türkçe karakterler değişiyor. acaba bu değişen metinleri excelde bir formülle düzeltmek mümkünmü

Geri