• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Turkce excelde yazılmıs dosyayı ıngılızce olarak kaydetmek

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 365
selamlar arkadaslar. yasadıgım problem turkce offıce kullanıyorum ve formullerımdekı tum fonksıyonlar turkce. bu dosyayı ipad de bır program ıle acmaya calıstıgımda turkce fonksıyonları tanımadıgı ıcın bazı yerlerdekı formullerı calıstırmıyor. bu elımdekı dosyayı ıngılızce olarak (fonksıyonlarını) kaydetme sansım olursa sanırım problemım ortadan kalkacak. bunun bır yolu varmıdır. tum yardımlara cok tesekkurler.

.

Office 2010'u yüklerken dual language olarak yükleyin. Sonra istediğiniz dili seçmeniz mümkün olur.

.

sayın yurttas ılgınız ıcın cok tesekkurler. bunun ıcın offıce programını sılıp tekrar kurmam gerekecek sanırım. tek yol bumudur yoksa mevcutta sılmeden bu sekle getırme sansım varmıdır.

.

Silmeden önce:

File > Options > Language girin. Belki yüklenmiş olabilir.

Şekildeki gibi bir görünüm olmalı.

.

Ekli dosyalar

sayın yurttas duzenleme dıller denılen yerde ıngılızce var tek fark sızın gonderdıgınızle goruntu ve yardım dıllerı kısmında sadece turkce var oradada ıngılızce olması gerekıyormu yoksa ust taraf yeterlımıdır.

sayın yurttas duzenleme dıller denılen yerde ıngılızce var tek fark sızın gonderdıgınızle goruntu ve yardım dıllerı kısmında sadece turkce var oradada ıngılızce olması gerekıyormu yoksa ust taraf yeterlımıdır.

.

Orta bölmedeki ilk kutuda iki dilin olması gerekir.

.

Geri