• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tüm kodu seç

Excel Vers. ve Dili
Excel başlangıç
Herkese merhabalar, kolay gelsin. Aranızda çok yeniyim ve herkes gibi excele özellikle macro kodlamalarına bir o kadar hevesliyim. Excel 2010 kullanıyorum ve orta derece biliyorum. Ancak kodlamalar, macrolarla ilgili bilgim çok çok az ve üstadların o kadar güzel paylaşımlarını gördükçe daha çok hevesleniyorum. Paylaşımlara yazılan kodları kolaylık olsun diye hemen üstündeki "Tüm Kodu Seç" butonuna tıkladığım zaman beni otomatikman sayfa dışına yani http://www.excel.web.tr/# sitenin en başına atıyor. Acaba sorun benim pc em ile mi ilgili. İlgilenip cevap verebilecek olursa sevinirim. İyi günler.

Merhaba. Aynı konu bende de mevcut. Yardım edebilecek var mı?

Aynı sorun bende de mevcut. Birde tüm kodu seç işlemi nasıl yapılıyor.Örneklendirirsek diyelim benim bir soruna çözüm önerim var formülü yada macro yu yazacağım kolay kopyalama işlemini nasıl yaparım.

Merhaba.

Aynı sorun bende de mevcut. Ancak sorun site ile ilgili değil sanırım.
Zira, forum Internet Explorer tarayıcısı ile açıldığında bu sorun yaşanmaz iken, Google Chrome tarayıcısı ile açıldığında belirtilen durum var.

Chrome tarayıcısında, geçmişi/çerezleri vs. temizlememe rağmen sorun devam ediyor ve çözüm bulabilmiş değilim.
Diğer internet tarayıcı programlarındaki durumu bilemiyorum tabi.
.

Merhaba.

Zira, forum Internet Explorer tarayıcısı ile açıldığında bu sorun yaşanmaz iken, Google Chrome tarayıcısı ile açıldığında belirtilen durum var.

Chrome tarayıcısında, geçmişi/çerezleri vs. temizlememe rağmen sorun devam ediyor ve çözüm bulabilmiş değilim.
.

Ömer Bey Merhaba,

Tüm kodu seç işlemi nasıl yapılıyor.Örneklendirirsek diyelim benim bir soruna çözüm önerim var formülü yada macro yu yazacağım kolay kopyalama işlemini nasıl yaparım.

Konuda bahsedilen "Tüm Kodu Seç" işlemi örneğin aşağıya yazdığım formülün hemen üstündeki düğme ile ilgili.

Bir konuya cevap yazmak ile bahsekonu "Tüm Kodu Seç" işlemi arasında bir bağlantı yok.

Sorunuz, forumda yazdığınız bir mesaja/cevaba, formül/kod eklemek ise;
formülü/kodu doğrudan yazacaksanız veya bir belgenizdeki formülü/kodu cevabınıza ekleyecekseniz,
cevap yazma alanının hemen üstündeki simgelerden en sağda olan # simgesine fareyle tıkladığınızda cevap alanında
[ CODE ][ /CODE ] şeklinde bir kısım oluşur, iki CODE kelimesinin arasındaki köşeli parantezlerin arasına ( yani [ CODE ]....buraya .....[ /CODE ] ) yazmalı/yapıştırmalısınız.
İşlemi bu şekilde yaparsanız, cevabınıza eklediğiniz formül/kod benim aşağıda eklediğim formül gibi görünür.
.
Kod:
=EĞERSAY($A$2:$A$100;A2)

Merhaba.

.

Genel chrome hatası o zaman. Teşekkür ederim bilginiz için.

Konuda bahsedilen "Tüm Kodu Seç" işlemi örneğin aşağıya yazdığım formülün hemen üstündeki düğme ile ilgili.

Bir konuya cevap yazmak ile bahsekonu "Tüm Kodu Seç" işlemi arasında bir bağlantı yok.

Sorunuz, forumda yazdığınız bir mesaja/cevaba, formül/kod eklemek ise;
formülü/kodu doğrudan yazacaksanız veya bir belgenizdeki formülü/kodu cevabınıza ekleyecekseniz,
cevap yazma alanının hemen üstündeki simgelerden en sağda olan # simgesine fareyle tıkladığınızda cevap alanında
[ CODE ][ /CODE ] şeklinde bir kısım oluşur, iki CODE kelimesinin arasındaki köşeli parantezlerin arasına ( yani [ CODE ]....buraya .....[ /CODE ] ) yazmalı/yapıştırmalısınız.
İşlemi bu şekilde yaparsanız, cevabınıza eklediğiniz formül/kod benim aşağıda eklediğim formül gibi görünür.
.
Kod:
=EĞERSAY($A$2:$A$100;A2)

Ömer Bey,

Açıklamalarınız için çok teşekkür ediyorum. Konuyu başlatan arkadaşın sorunu düğme ile ilgili biliyorum, ancak daha önce bir çok konuda ciddi anlamda destek aldığım için ve çözümlerinizin kusursuz olması nedeniyle, mutlaka cevap yazacağınızı bildiğim için sordum.Tekrar teşekkür ederim.

Arkadaşlar, Google Chrome kullanıyorum, bende böyle bir sorun yok.

Arkadaşlar, Google Chrome kullanıyorum. Bende aynı sorunu yaşıyorum.Sayın Ömer BARAN' nın yazdıklarına katılıyorum Internet Explorer de bu sorun yaşanmıyordu.

Önceki mesajımda net belirtmedim anlaşılan.
Chrome tarayıcısı kullandığım için sorun yaşanıyor anlamı çıkmaması açısından bu cevabı yazıyorum.

Daha evvel Chrome tarayıcısında sorunsuz şekilde işlem yapılırken, nedenini anlayamadığım şekilde, epeydir bu sorun mevcut.
.

Geri