• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Transfer hk.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba ; ekteki dosyada iki adet formul rica etmekteyim. 1.cisinde x,y,z,d şeklinde 4 adet şube bulunmaktadır. şubelerin gün içerisinde dünden devirleri ,sattıkları ,aldıkları birim adetler görülüp yekün de son rakam görülmektedir. Yekündeki son rakama Transfer kısmındaki transfer şablonuna göre yine yekün kısmında transferlerden sonraki son rakamı görmek istiyorum.

2.cisinde ise ; 5 adet mal mevcut (a,b,c,d,e ) bu beş adet malın herhangi birinin listede satışı yapıldıgında (yandaki listede hangi malın hangi şirkete yazılması gerektiği yazıyor) ilgili şirkete yazmasını şirkete satışları yazarken şirket kısmında toplama yapmasını istiyorum. Şimdiden teşekkurler

http://s6.dosya.tc/server3/dx9npo/Deneme.xlsx.html

Son düzenleme:
Konuyla ilgili yardımınızı beklıyorum. Lütfen acil

Merhaba öncelikle teşekkur ederim. Aynen dediginiz gibi transfer yapanın yekününden düşüp diğerine ekleyecek

Merhaba ; Konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirlermi?

bu yapmaya çalıştığınız stok takibi gibi birşeymidir. Yaptığınızdan hiç bir şey anlamadım

Fatih bey çok teşekkur ederim. Çok işime yaradı yeni ekledikleriniz. Sağolun.
Yanlız bir sorun var . Örneğin bu hareketlerin banka hesabı oldugunu işleminde havale / eft oldugunu varsayarsak yaptıgınız formulde bir bankanın yaptıgı iki transferi toplayarak yazmıyor. Aynı şekilde girenleride toplamıyor.

Ergün bey ; banka transferler listesi diyelim :) Çok teşekkurler

Son düzenleme:
Geri