• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

trafik kaza tespit tutanağı

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
arkadaşlar ben bir trafik görevlisiyim ekli dosyadaki kaza tespit tutanağını bilgisayar ortamında excel de hazırlamak istiyorum başka bir sayfada bu bilgileri normal olarak gireyim bu bilgiler diğer sayfada kaza tespit tutağına aktarılsın ancak diğer sayfaya katrılırken kodu yazsın örneğin kazaya karşan araç cinsine ilk sayfada ben ototmobil yazayım kaza tespit tutanağındaki ilgili kutucuğa (5) yazsın kaza tespit tutanağının üzerindeki eklenen kutucukların yapılmasının başka bir şekli varmı bilmiyorum ama kaza tespit tutanağının şeki bu olmalı bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim neticede bende vatandaşa daha iiyi hizmet verebilmek amacıyla bunu istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

her yerde metin belgesi var excel bu hesaplamayı nasıl yapıyor ? bende bunu merakettim?

Son düzenleme:
Ahmet Bey sayfa koruma şifresini verirmisiniz.

Yurttaş Bey Ahmet Beyin anlatmak istediği benimde uzun zamandır yapmak isteyipte bir türlü zaman bulup başlayamadığım bir proje. Ahmet beyin eklediği dosyada örneğin A bölümündeki dikdörtgenin içine 1 veya 2 yazılacak bunu sağlamak için ayrı bir sayfaya veya bir forma Polis yazıldığında oradaki karenin içine 1 yazacak, örneğin D bölümünde yol kodları var yol bölümüne oradaki yollardan hangisi yazılırsa örnek Devlet yolu D bölümündeki karenin içine 4 yazacak bu işlem bütün kareler için uygulanacak.

Sizin eklediğiniz dosyayı inceledim tam olarak böyle birşey teşekkür ederim. Ayrı bir sayfadan aktarma işlemi için uğraşmaya başlıyorum ancak bu bilgileri bir userform ile nasıl girebiliriz. Ayrıca Ahmet bey sayfa koruma şifresini verirseniz bitirip buraya ekleyeceğim.

Son düzenleme:
memoli bey ekt e fekrar gönderdim umarım korumalı değildir işinize yarar

Ben korumayı kaldırdım Ahmet Bey şu an otomatikleştirmeye başladım bitince buraya ekleyeceğim ama biraz zaman alacak

Geri