• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

trafik cezası ödemesi hesaplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan crsma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excell2007
Arkadaşlar kolay gelsin
Yeni sisteme göre ceza kesildiği anda ödenmeyen Trafik para cezaları tutanağın tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde ödenecektir. Bir ay içinde ödenmeyen cezalar geciken her ay için % 5 faiz uygulanarak tahsil edilecektir. Ay kesirleri tam ay olarak kabul edilecek ancak faiz uygulanarak bulunacak tutar cezanın iki katını geçemeyecektir.

Bu yazılanlara göre nasıl makrolu bir işlem yapabiliriz.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

İyi akşamlar,

İstedikleriniz ile ilgili bir şablon ve açıklamaların olduğu bir örnek dosya ekleyebilir misiniz?

Arkadaşlar kolay gelsin
Yeni sisteme göre ceza kesildiği anda ödenmeyen Trafik para cezaları tutanağın tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde ödenecektir. Bir ay içinde ödenmeyen cezalar geciken her ay için % 5 faiz uygulanarak tahsil edilecektir. Ay kesirleri tam ay olarak kabul edilecek ancak faiz uygulanarak bulunacak tutar cezanın iki katını geçemeyecektir.

Bu yazılanlara göre nasıl makrolu bir işlem yapabiliriz.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

aşağıdaki linke bakınız.

http://www.excel.web.tr/f47/gecikme-zammy-hesaplama-prooramy-t58425.html#post318432

Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim.ekte sorumu biraz anlatmaya çalıştım
ama tebliğ tarihinden itibaren ödenmeyen her cezaya aylık %5 ceza ama 2 katını geçmeyecek

Ekli dosyalar

trafik ceza ödemesi

arkadaşlar öncelikle mevlid kandilinizin hayırlara vesile olması dileği ile
daha önce sormuş olduğum soruyu biraz daha detaylı olarak hazırladım
sizlerden yine yardımlarınızı rica etmekteyim.

Ekli dosyalar

konu aktifmidir bi sorum olacaktı.21.02.2010 tarihinde yediğim 270 tl şimdi nekadar olmuştur faizle birlikte.programı calıstıramadım hata verdi bende hesaplayabilen varsa şimdiden cok tesekkürler

Geri