Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben listedeki tüm kayıtları aynı anda nasıl yazdırabilirim.çünkü listede 250 kişi olacak bu kişilere tek tek ordaki rakamı yazmak zor olur
aşağıdaki linkte bir sertifika örneği var orda iki buton var bir butonda tek yazdır diğer butonda tüm listeyi yazdır var acaba bunun gibi yapma imkanı varmı.
Bir exceldeki verileri başka sayfadan nasıl toplu yazdırabilirim bu işi nasıl öğrenebilirim bir yolu varmı çünkü benim her zaman işim olacak bunu nasıl öğrenirim.
MERHABA AŞAĞIDAKİ HATAYI VERİYOR HEM RESİMDE VAR HEMDE KODU AŞAĞI YAZDIM AMA RESİMDEKİ GİBİ ARAPÇA HARFLER ÇIKIYOR ACABA ORDANMI KAYNAKLANIYOR HATA
Sub Yaz()
For i = 1 To Sheets("ÖĞRENCİ BİLGİLERİ").[A65536].End(xlUp).Row - 2
Sheets("YAZDIRMA SAYFASI").Range("A1:E26").Select
Sheets("YAZDIRMA SAYFASI").Cells(1, 7).Value = i
'----------------------------- YAZICIYA -----------------------------------
If Application.Dialogs(xlDialogPrintPreview).Show = False Then
MsgBox "Yazdırma İşlemi İptal Edildi !", vbExclamation, "UYARI"
Else
MsgBox "Belgeniz Yazdırıldı.", vbInformation, "BİLGİ"
End If
If MsgBox("Yazdırmaya Devam Edecek misiniz? ", vbYesNo + vbQuestion, "YAZDIRMAYA DEVAM MI?") = vbNo Then Exit For
Next i
End Sub
Sub SormadanYaz()
For i = 1 To Sheets("ÖĞRENCİ BİLGİLERİ").[A65536].End(xlUp).Row - 2
Sheets("YAZDIRMA SAYFASI").Cells(1, 7).Value = i
Range("A1:E26").Select
'----------------------------- YAZICIYA -----------------------------------
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1
Next i
End Sub
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.