Soru Toplu tebligat gönderme

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Ekte sunduğum dosyada kendi çabalarımla bir çalışma yapmaya çalıştım. Dosyadaki mazbata sge ekli ve eksiz sayfalarını listedeki verilerle toplu yazdırabilirmiyim. Sge ekli sayfasında yaptığım sayfa ilerleme olayını sge eksiz sayfasında da yapmak istiyorum. Hem tek tek veri çekip hemde toplu yazdırmak amacım.

Son düzenleme:

muhasebeciyiz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016
64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21-12-2027
Dosyanızı her niyeyse onararak açabildim.Bazı şeyler kayboldu herhalde .Sayfa ilerleme olayı gözükmüyor bende
Siz zaten dosyanızda formülle çağırıp işlemlerinizi yapmaktasınız.Siizin isteğiniz
Ekli Sge Mazbata - Sge Tebliğ Ekli - Sge Tebliğ Eksiz sayfalarının içeriğini liste sayfasından çağırıp
sonrasında otomatik olarak makro ile doldurmak sırasıyla bu 3 sayfayı yazdırmakmı istiyorsunuz vya böyle değilse örnek vererek yapmak istediğinizi manuel olarak açıklayınızx

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Aynen hocam bu üç sayfayıda toplu olarak listedeki verileri çağırarak yazdırmak istiyorum

RBozkurt

𐱅𐰇𐰼𐰚
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2024
Google Sheets
19-12-2026

Bence; tebligat sayfasını word ortamında hazırlayın ve excel listesini posta birleştirme kısmından ilgili word dosyasına bağlayın.
Örneğin listede 100 tane kişi var. 10 15 sn gibi bir sürede tüm sayfaları hazırlamış olursunuz..

///

Alta word dosyası ekledim. Önce şablonu ayarlayın. Sonra excelde gönderilecek verilerin olduğu listeyi, hazırlanan boş şablonu ve örnek olacak dolu şablon ekleyin. Hazırlayım.

Word Şablon

Fason liste

Sadece Word dosyasını düzenleyip atarsanız listeyi bağlarım.
Hangi kutuya hangi hücre gelecek A1 B1 C1 ne nereye gibi...
İşlem çok basit.
Word postalar diye de araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:

muhasebeciyiz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016
64 Bit
21-12-2027
Dosyanızın tamamı çalışır vaziyette. Bu linkten indiriniz.geri dönüş yapmayı unutmayınız

Excel'de, Sge_Tebliğ_Ekli sayfasına gidin.
N19 hücresine ve altındaki hücrelere yazdırmak istediğiniz sayfa adlarını doğru bir şekilde yazın.
Örnek: N19'a Ekli_Sge_Mazbata, N20'ye Sge_Tebliğ_Ekli yazın.
Bu liste boş bırakılırsa, makro hiçbir sayfa yazdırmaz.

Dosyanız libre oficeden çevrildiği için açılışta yükleme yavaş olmaktadır
Siz makroyu dosyanıza kopyalayıp kullanınız

Son düzenleme: