• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TOPLU TC KİMLİK NO BULMA

Elimde müşterilere ait bilgiler var (tc kimlik no bulmak için gerekli olan bilgilerin hepsi bulunuyor). Dosya xls uzantılı. İlgili dosyadaki bilgileri alarak, hepsinin tc kimlik nosunu en sağdaki hücreye atacak, ama nasıl?
Acaba çok şey mi istiyorum.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
(Ücretli de olabilir. link atarsanız sevinirim)
saygılar....

Bu konuyu bende acaip merak ettim ve yarın bir çalışma yapmayı planlıyorum, inşallah bir aksilik çıkmaz. İstediğiniz kadar alt alta kişi adlarını ve yanlarına bilgilerini yazdıktan sonra en sonlarına tc kimlik numaralarını yazacak şekilde bir kod düşünüyorum. Bitirdiğimde formda paylaşacağım.

Formumuz değiştiğinden dolayı bazı linkler şu anda çalışmıyor.

Excel İçin Örnek Uygulamalar Bölümünde bu konuyu arayabilirsiniz.

ornek uygulamalara baktım , ama bulamadım.
kodu buraya yazarsanız sevimirim.
(umarım link kısa surede duzeltılır)

Belki Isine Yarar

Elimde müşterilere ait bilgiler var (tc kimlik no bulmak için gerekli olan bilgilerin hepsi bulunuyor). Dosya xls uzantılı. İlgili dosyadaki bilgileri alarak, hepsinin tc kimlik nosunu en sağdaki hücreye atacak, ama nasıl?
Acaba çok şey mi istiyorum.

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
(Ücretli de olabilir. link atarsanız sevinirim)
saygılar....

SANA MAKRO ILE UFAK VE GAYET BASIT YAZDIGIM BIR PROGRAM YOLLUYORUM.SANIRIM FAYDALI OLUR.BU SEKILDE NEREYE ISTERSEN ORAYA YAZDIRABILIRSIN KARDES.IYI CALISMALAR.FUAT

fuat kardes ilgin için çok çok teşekkur ederim ama benim aradığım girdiğim kişisel bilgiler ile web de http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/QueryIdentityNumber.aspx sitesinden vatandaşlık numarasını bulup (sorgulayarak) bana bildirmesi.
şoyle anlatayım a1=ad b1=soyad c1=il d1=ilçe e1=baba adı f1=anne adı g1=doğum yılı h1=cinsiyet
verilerini ben girip sorgu sonrası bana
vatandaşlık no:
cilt no:
birey sıra no:
yu versin.
saygılarımla.

toplu tc kimlik doğrulama ve tc kimlik sorgulama

Umarım işinize yarar

XML Web Servisleri ile uygulamalarınızdan sorgulama yapın

arkadaşlar
nüfus işleri müdürlüğünün aşağıdaki sitesinde çeşitli seçenekleriyle verdiği kodlamalar var ilgilenecek arkadaşları bilgilendirmek istedim.
sevgilerle

http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/WebServices.aspx

ilgili site başlığı

XML Web Servisleri ile uygulamalarınızdan sorgulama yapın !

Kurumumuz tarafından kullanıma sunulan XML Web Servisleri ile uygulamalarınızdan SOAP ve WSDL standartları yardımıyla T.C. Kimlik No sorgulaması ve doğrulaması yapabilirsiniz.

XML Web Servisleri Dokümantasyonu web servislerini destekleyen her platformda kullanılabilecek WSDL (Web Services Description Language) dosyasını içermektedir.

Benim anladığım

heralde T.C NVİ müd. Web tabanlı hizmeti kısıtlamış arkadaşlar. Programlar çalışmıyor.

Sayın tahsinarat..
verdiğiniz programlar çalışmıyor..
bilgilerinize..
Ayrıca kodların neden şifreli olduğunu da anlamış değilim :(
Burası bir paylaşım sitesi değil mi?

çok eski bir konu büyük ihtimalle tc kimlik no sorgulama sisteminde değişiklikler olmuştur bu konu en son konuşulduğundan beri. benim yapmak istediğim elimdeki toplu tc kimlik numarasını doğrulamak. ancak onay resmi yüzünden bu işi gerçekleştiremedim. öneriniz var mıdır acaba?

aynı çalışma bana lazım oldu şimdi. Tc kimlik numarasını girdiğimde adını ve soyadını hücrelere atabileceğim bi excel çalışması olan var mı arkadaşlar?

Geri