Toplamların sipariş defterinde gösterilmesi

Excel Vers. ve Dili
excel-2003 kullanıcısıyım
KOLAY GELSİN HERKESE İİ GÜNLER
BENİM SORUM ŞU;
EKTE GÖRÜLEN KISIMDA SİPARİŞ DEFTERİNE MÜŞTERİ KODU YARDIMIYLA BİLGİ GİRMEK İSTİYORUM MÜŞTERİ KODLARINA KÖPRÜ ATADIM.GELEN SİPARİŞLERİ MÜŞTERİ KARTLARINA GİRİP BU BİLGİLERİN TOPLAM OLARAK SİPARİŞ DEFTERİNDE GÖZTERİLMESİNİ İSTİYORUM.
BUNU NASIL YAPABİLİRİM
YADA BAŞKA Bİ ÇÖZÜM VARMI TEŞEKKÜRLER...:yardim:

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
KOLAY GELSİN HERKESE İİ GÜNLER
BENİM SORUM ŞU;
EKTE GÖRÜLEN KISIMDA SİPARİŞ DEFTERİNE MÜŞTERİ KODU YARDIMIYLA BİLGİ GİRMEK İSTİYORUM MÜŞTERİ KODLARINA KÖPRÜ ATADIM.GELEN SİPARİŞLERİ MÜŞTERİ KARTLARINA GİRİP BU BİLGİLERİN TOPLAM OLARAK SİPARİŞ DEFTERİNDE GÖZTERİLMESİNİ İSTİYORUM.
BUNU NASIL YAPABİLİRİM
YADA BAŞKA Bİ ÇÖZÜM VARMI TEŞEKKÜRLER...:yardim:
Arkadaşım kolay gelsin öncelikle böyle bir soru şekli yok ikincisi ben anladığım kadarıyla sana yardım etmeye çalıştım dosyanda ufak değişiklikler yaptım umarım yardımcı olabilmişimdir. Dosyanızdaki benim yaptığım renkli kısımları inceleyin

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
YAPMAK İSTEDİĞMİ SİZE YANLIŞ AKTARDIM.
SİZLERE SAYFA ÜZERİNDE AÇIKLAYICI BİLGİLERLE YÖNLERDİRME YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.
AÇIKLAMA:
sipariş defteri:müşterilerden gelen talepleri tarih sırasına göre girdiğimiz defter
müşteri kartı:müşterinin koduna göre açılan bir sayfa

YAPMAK İSTEDİĞİMİZ
SİPARİŞ DEFTERİNE MÜŞTERİ KODU GİRİLDİKTEN SONRA KÖPRÜ VASITASIYLA MÜŞTERİ KARTINA GEÇİŞ.
MÜŞTERİ KARTINA GİRİLEN BİLGİLERİN SİPARİŞ DEFTERİNDE OTOMATİK OLARAK GÖZÜKMESİ.:yardim:

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
19-02-2026
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
YAPMAK İSTEDİĞMİ SİZE YANLIŞ AKTARDIM.
SİZLERE SAYFA ÜZERİNDE AÇIKLAYICI BİLGİLERLE YÖNLERDİRME YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.
AÇIKLAMA:
sipariş defteri:müşterilerden gelen talepleri tarih sırasına göre girdiğimiz defter
müşteri kartı:müşterinin koduna göre açılan bir sayfa

YAPMAK İSTEDİĞİMİZ
SİPARİŞ DEFTERİNE MÜŞTERİ KODU GİRİLDİKTEN SONRA KÖPRÜ VASITASIYLA MÜŞTERİ KARTINA GEÇİŞ.
MÜŞTERİ KARTINA GİRİLEN BİLGİLERİN SİPARİŞ DEFTERİNDE OTOMATİK OLARAK GÖZÜKMESİ.:yardim:
ekteki dosya sizin istediğinizden biraz değişik incelermisiniz.

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
19-02-2026
Excel Vers. ve Dili
TeŞŞekkÜrler Bİraz İstedİĞİm Sonuca YaklaŞmiŞiz.ancak GÖndermİŞ OlduĞunuz Dosyada SİparİŞler İlk SİparİŞ Defterİne Yazilacak DemİŞsİnİz.onlar Otomatİk Olarak Kartlara Yaziliyor.pekİ Ayni KİŞİden Farkli Zamanlarda 3 Adet SİparİŞ GeldİĞİnde Onlarin Toplamini Nasil GÖrebİlİrİm.bİrde ''dÜŞeyara'' FormÜlÜ İle İlgİlİ Daha Fazla Bİlgİye Nerden UlaŞabİlİrİm
Şİmdİden Saol...

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
19-02-2026
TeŞŞekkÜrler Bİraz İstedİĞİm Sonuca YaklaŞmiŞiz.ancak GÖndermİŞ OlduĞunuz Dosyada SİparİŞler İlk SİparİŞ Defterİne Yazilacak DemİŞsİnİz.onlar Otomatİk Olarak Kartlara Yaziliyor.pekİ Ayni KİŞİden Farkli Zamanlarda 3 Adet SİparİŞ GeldİĞİnde Onlarin Toplamini Nasil GÖrebİlİrİm.bİrde ''dÜŞeyara'' FormÜlÜ İle İlgİlİ Daha Fazla Bİlgİye Nerden UlaŞabİlİrİm
Şİmdİden Saol...
Sn: sheqerG
Farklı zamanlardaki siparişlerinizin toplamı için sipariş defterindeki süzmeden Müşteri kodları süzmesindeki aynı kod olan AU1 kodunu seç ve dosyadaki kırmızı hücreye bak alt toplam olarak gösterecektir. Düşeyara ile ilgili de forumda Düşeyara diye arattır mutlaka örneklerini bulacaksın Dosyayı inceledikten sonra sonucu bildirmenizi rica ederim.

kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
TEŞEKKÜRLER;
:hihoho: