Merhaba arkadaşlar,
Aşağıda detaylarını verdiğim konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
A1
A2
A3
A4
A5
A6
'da sayılar olacak. Eğer sayıların toplamı (-4) ile (+4) arasındaysa aşağıya sadece çıkan sonuç - ise eksi olarak, + ise artı olarak yazılacak. Ama eğer sayıların toplamı 5'ten büyükse ve -5'ten küçükse 50 puan fazla yazılacak. 5'in katlarında da aynı durum var. Biraz karışık oldu ama aşağıya örnek yazıyorum.
Sayıların toplamı 7 ise: Toplam kısmına 57 (50 + 7)
Sayıların toplamı -9 ise: Toplam kısmına -59 (50 + 9)
Sayıların toplamı 12 ise: Tolam kısmına 112 (100 + 12)
Sayıların toplamı 25 ise: Toplam kısmına 275 (250 + 25)
yazmak istiyorum.
Sayıların toplamı maksimum +63 ve minimum -63 olabilir.
Bu şekilde bir fonksiyon oluşturmak mümkün mü acaba? Denedim denedim bir yere varamadım.
Teşekkürler şimdiden.
Aşağıda detaylarını verdiğim konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
A1
A2
A3
A4
A5
A6
'da sayılar olacak. Eğer sayıların toplamı (-4) ile (+4) arasındaysa aşağıya sadece çıkan sonuç - ise eksi olarak, + ise artı olarak yazılacak. Ama eğer sayıların toplamı 5'ten büyükse ve -5'ten küçükse 50 puan fazla yazılacak. 5'in katlarında da aynı durum var. Biraz karışık oldu ama aşağıya örnek yazıyorum.
Sayıların toplamı 7 ise: Toplam kısmına 57 (50 + 7)
Sayıların toplamı -9 ise: Toplam kısmına -59 (50 + 9)
Sayıların toplamı 12 ise: Tolam kısmına 112 (100 + 12)
Sayıların toplamı 25 ise: Toplam kısmına 275 (250 + 25)
yazmak istiyorum.
Sayıların toplamı maksimum +63 ve minimum -63 olabilir.
Bu şekilde bir fonksiyon oluşturmak mümkün mü acaba? Denedim denedim bir yere varamadım.
Teşekkürler şimdiden.