• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Toplama hatası

Katılım
8 Mart 2007
Mesajlar
582
Excel Vers. ve Dili
excel 2000 Türkçe
Merhaba arkadaşlar siz değerli arkadaşların katkılarıyla bir tane cari hesap dosyasını oluşturmaya çalışıyorum. Bir tarafını düzeltiyorum başka bir yerde sorun çıkıyor.
Aktardığım verilerin toplamını alacak formülleri makro olarak kaydettim yukarıdaki hücrelerde toplama formülleri olmasına rağmen toplamları göstermiyor.
Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba

Rakam içeren hücrenin sol kulağında yeşil renkli küpe varsa; o hücre, metin olarak biçimlendirilmiş demektir.
Metin olarak saklanan sayıların toplamını almakta sorun yaşayabilirsiniz.
Çalışmanızı bu doğrultuda revize ediniz.
 
Hocam kodlardan anlamiyorum bir arkadaşın önerisi üzerine kodlara *1 ekledim Toplamları alıyor. Bu seferde aynı satırdaki verileri yeniden kaydettmek veya değiştirmek amacıyla ListBox'dan TextBox'lara alarak kaydettiğimiz veya değiştirdiğimiz zaman birinci seferde doğru aktarıyor. Aynı satırdaki verileri ikinci sefer kaydettmek veya değiştirmek Amacı ile ListBox'dan TextBox'lara alarak kaydettiğimiz veya değiştirdiğimiz zaman kuruşlar tam sayıya dönüşüyor.
 

Ekli dosyalar

Geri
Üst