Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Örnek excelde belirtmeye çalıştığım gibi toplam değerleri, aylara dağıtmak istiyorum. Formül olarak işin içerisinden çıkamadım, yardımcı olabilir misiniz.
Sayın dalgalikur teşekkür ederim, ilk 2 formül istediğim gibi olmuş,3. sünü yardımınızla ekteki gibi düzenledim. Son formülü 6 ayda bir olacak giderleri de Proje süresi/6ay kadar 6ayda1 olacak şekilde olacak, bunu yapamadım.
Sayın bordo6181 ilginize teşekkür ediyorum, dağıtılacak aylar için eşit dağıtma yapması gerekiyor, 3 aya dağıtacak ise 3 e bölünmesi, 6 aya dağıtacak ise 6ya eşit bölünmesi yeterli.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.