• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Toplam Aldırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan F650GS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
MS Excel-2003
Merhabalar,
Ekteki dosyada telefon faturalarının toplamını-fatura sheeti- başka bir sayfada -kesinti- aldırmak istiyorum. Birden fazla aynı fatura için bu toplamı nasıl aldırabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sorunuz net değil, yeni bir dosya ekleyerek yapmak istediğinizin birkaç örneğini manuel hazırlayıp dosya üzerinde konuyudetaylı açıklarmısnız.

Dosya aynı kalmak üzere açıklamayı netleştireyim.
fatura sayfasında şirketin kullanmakta olduğu hatlar ve fatura tutarları var. kesinti sayfasında "eylül fatura" sütununa fatura sayfasında bulunan hatların karşısındaki tutarları getirmesini istiyorum. Burada benim yaşadığım sorun aynı hatta ait iki fatura olması durumunda bunun toplamını kesinti sayfasındaki "eylül fatura" yani "C" sütunundakii hücreye getirmek... bilmem açıklayıcı olabildim mi. İlginize teşekkürler.

yardımcı olabilecek yok mu acaba? şimdiden teşekkürler.

Merhaba
Sorunuzdan hiç bir şey anlamadım. Dosyada etopla formülü kullanmışsınız bu işinizi görmedi mi_?
Yada sizin yapmak istediğinizi bir iki örnekle anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

formül çalıştı herhalde ben bir yerde hata yaptım sizleri meşgul ettiğim için özür diler iyi çalışmalar dilerim.

formül çalıştı herhalde ben bir yerde hata yaptım sizleri meşgul ettiğim için özür diler iyi çalışmalar dilerim.

Problem çözüldü sanırım.
Kolay Gelsin.

Geri