Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Ekteki dosyada telefon faturalarının toplamını-fatura sheeti- başka bir sayfada -kesinti- aldırmak istiyorum. Birden fazla aynı fatura için bu toplamı nasıl aldırabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dosya aynı kalmak üzere açıklamayı netleştireyim.
fatura sayfasında şirketin kullanmakta olduğu hatlar ve fatura tutarları var. kesinti sayfasında "eylül fatura" sütununa fatura sayfasında bulunan hatların karşısındaki tutarları getirmesini istiyorum. Burada benim yaşadığım sorun aynı hatta ait iki fatura olması durumunda bunun toplamını kesinti sayfasındaki "eylül fatura" yani "C" sütunundakii hücreye getirmek... bilmem açıklayıcı olabildim mi. İlginize teşekkürler.
Merhaba
Sorunuzdan hiç bir şey anlamadım. Dosyada etopla formülü kullanmışsınız bu işinizi görmedi mi_?
Yada sizin yapmak istediğinizi bir iki örnekle anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.