Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel dosyamda TOPLA.ÇARPIM fonksiyonunu kullanıyorum. İşlem yaptıktan sonra işlem yapması çok uzun sürüyor. Bu fonksiyon işlevini görecek makro yamamız mümkünmü?
Ekte dosyamı gönderiyorum.
iyi çalışmalar.
Sub NN()
For I = 2 To [A65536].End(3).Row
Cells(I, "K") = Evaluate("=SUMPRODUCT((Cikis_Kayitlari!C3:C3500=" & Cells(I, "a").Address & ")* (Cikis_Kayitlari!F3:F3500=" & Cells(1, "K").Address & ")*(Cikis_Kayitlari!P3:P3500))")
Next
End Sub
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.