• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TOPLA.ÇARPIM da hata

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Tr
Merhaba arkadaşlar
Malzeme listesinde verileri toplatıyorum. Aranan D4 teki veri yoksa ''YOK'' hatası veriyor. Formülün sonuna EĞERHATA förmülü eklemeye çalıştım ama beceremedim EĞERHATA(D4;0)formülünü bitişik hücreye yazarsam oluyor ama mümkünse aynı hücrede olsun istiyorum yardımınızı bekliyorum.
Formül: TOPLA.ÇARPIM((SATILAN!$A$4:$A$500=$A4)*(SATILAN!$B$4:$B500=BUGÜN())*(SATILAN!$D$4:$D$500)) bu formülün neresine nasıl hata formülünü ekleyebiliriz? Saygılarımla

Merhaba arkadaşlar
Malzeme listesinde verileri toplatıyorum. Aranan D4 teki veri yoksa ''YOK'' hatası veriyor. Formülün sonuna EĞERHATA förmülü eklemeye çalıştım ama beceremedim EĞERHATA(D4;0)formülünü bitişik hücreye yazarsam oluyor ama mümkünse aynı hücrede olsun istiyorum yardımınızı bekliyorum.
Formül: TOPLA.ÇARPIM((SATILAN!$A$4:$A$500=$A4)*(SATILAN!$B$4:$B500=BUGÜN())*(SATILAN!$D$4:$D$500)) bu formülün neresine nasıl hata formülünü ekleyebiliriz? Saygılarımla

Merhaba

Bunu deneyiniz.
Kod:
ESAYIYSA(SATILAN!$A$4:$A$500=$A4)

TOPLA.ÇARPIM((SATILAN!$A$4:$A$500=$A4)*(SATILAN!$B $4:$B500=BUGÜN())*(SATILAN!$D$4:$D$500)) bu formülün sonuna ekleyebilir miyiz? İlginiz için teşekkür ederim.

Örnek dosyanızı ekleyebilirmisiniz.

Değerli uzmanlar formülün sonundaki $500 ün önüne aşağı aktardıklarıma $ atmadığımdan o sayı 501, 502 .... diye gidince olmamış onu düzelttim ilginize ve emeklerinize teşekkür ederim.

Geri