• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tik kutucuğuna göre veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
microsoft office 2007-2010-2013-2019-2021
Arkadaşlar, örnekte görüldüğü gibi bir Tik Kutucuğu işaretlemesi ile ilgili yardımlarınızı istirham ediyorum.
Burada iki türlü veri getirme olacak, örnek olarak
D3 sütununa isim girdiğim zaman VERİ sayfasında bulunan verilerden buraya tikli olan kısımlarının aktarılması
birde aynı şekilde D3 sütununa isim girdiğim zaman yukarıda yer alan KARDEŞ-1 veya KARDEŞ-2 gibi hangisini işaretlersem o bilgilerin tümünün gelmesi, umarım anlatabilmişimdir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Hayırlı günler, şuana kadar cevap gelmemiş olmasının nedeni galiba siz Sayın arkadaşlarımızdan zor bir işlem istediğimiz için olduğunu tahmin ediyoruz. Öncelikle zor bir istek olmuş ise sizlerden özür diliyorum. Şayet cevap gelirse de bizi büyük bir dertten kurtaracaksınız. Umarım yardımcı olursunuz.

Yukardaki #3 nolu mesaj ekindeki dosya güncellenip yeniden yüklenmiştir.

Ömer bey çok teşekkür ederim. Emeğinize elinize sağlık sizlere zahmet verdik kusurumuza bakmayınız.

Son düzenleme:
Arşiv sayfasını görmemiz mümkün mü. ileride farklı bir dosyamız için kullanmak icab ederse en azından sizleri bir daha yormadan ilgili kodları kullanmak için Ayrıca çok teşekkür ederim. Emeğinize elinize sağlık sizlere zahmet verdik kusurumuza bakmayınız.

Kod Bölümünde
Sayfa5(Arşiv) tıklanınca Açılan ekran'da
aşağıdaki False yazan yere True yazarsanız Arşiv sayfası görünür.

Kod:
Private Sub Worksheet_Activate()

Sheets("Arşiv").Visible = True

End Sub

Fakat programın sağlıklı çalışabilmesi için Arşiv sayfası gizli kalsın.

Selamlar...

1549540614919.png

Hayırlı günler, Ömer bey sizi rahatsız ediyorum. Kusura bakmayın, şayet müsait olursanız sizden bir isteğim daha olacak ama.
Şöyle ki; verileri ANASAYFA ya çağırdığımızda gelen verilerden herhangi bir değişiklik olmuş ise gelen veri üzerinden değişiklik yapıp bir adet buton koyarak kaydet demek suretiyle VERİ sayfasındaki ilgili yerinde güncellese bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Hayırlı günler, Ömer bey sizi rahatsız ediyorum. Kusura bakmayın, şayet müsait olursanız sizden bir isteğim daha olacak ama.
Şöyle ki; verileri ANASAYFA ya çağırdığımızda gelen verilerden herhangi bir değişiklik olmuş ise gelen veri üzerinden değişiklik yapıp bir adet buton koyarak kaydet demek suretiyle VERİ sayfasındaki ilgili yerinde güncellese bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Talebiniz alınmıştır. Kaydetme ve Yeni KAYIT özelliği eklenmiş dosyanın son hali Ek 'tedir.
Selamlar..

Ekli dosyalar

Ömer bey gerçekten çooook teşekkür ederim. Size minnettarım iyi varsınız. Allah zihninizi açık eylesin inşeellah

Geri