• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

textbox'taki değer değişince hücre değişsin

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Herkese merhabalar;

Ek'teki dosyada açılan userformda arama yaptıktan sonra listelenen sonuçlardan listbox'ta çift click yaptığım satırın başvurduğu hücre içeriği 2. bir userformdaki textbox'ta görüntüleniyor.Bu textbox'ta çift click yaptığımda kapanıyor.

Yardım istediğim konu şu:textbox'a çift click yapıp kapattığımda eğer içeriğini değiştirmişsem başvurduğu hücrenin içeriği de değişmiş olsun.

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Arkadaşlar,Hocalarım;

Lütfen biri yardım etse çok güzel bir dosya olacak bu benim için.tetboxtaki veriyi değiştirerek veritabanımı değiştirebilirsem ilk userformuma auto_open verecek ve exceli saklayacağım ve mevzuat değiştikçe güncelleyebilceğim hoş bir programcık edinmiş olacağım sizler sayesinde.

Umarım biriniz bana bu zevki armağan eder.

Herkese iyi,zevkli çalışmalar.Umutla bekliyorum..

Yakında bu dosyanın lanetli bir dosya olduğuna inanmaya başlayacağım.Beni bu irrasyonel düşünceden kurtaracak kimse yok mu?

Sayın cihantopuz ellerinize sağlık artık kimse yardımcı olmayacak sanıyordum valla cevabınızı görünce gerçekten çok sevindim.Çok güzel çalışıyor sadece şöyle birşey var yaptığım değişikliği işlerken sonuna kare şeklinde bir kutucuk ekliyor.Onuda halledebilirsek çok şık olacak.Tekrar teşekkür ediyorum.

Daha doğrusu değişen hücredeki tüm satır sonlarına ekliyor.Aslında ilerde arama yaparken problem çıkaracak birşey değilse benim içn hiç problem de değil boşa yormayayım sizi.

arama ile bir kaç kez denedim. Herhangi bir sorun olmuyor. Naıl kaldıracağımı da bulamadım açıkçası (bir karakter olarak algılamadığı için) Sorun olur ise yine buraya yazın başka bir yöntem deneyelim değiştirme işlemi için

Sayın cihantopuz;

Ben de denemler yaptım bir problem göremedim.Tekrar ellerinize sağlık basit bir kodmuş ama iki userform olduğundan dolayı kafamda ben işi çok giriftleştirmiştim.Yardımınızla çalışma çok işlevsel bir hale geldi.İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

rica ederim. kolay gelsin

Geri