Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewet aynen öyle alım sırasında kimi firma direk fiat yazıyor kimide fiyat artı yanına iskonto yazıyor ama net alışı yazmak yerine toplam alıştan iskonto yapılınca haliyle tek tek alış hesaplıyoruz.Ana forumda ayrıca %65 satış yerine dediğim gibi enson o ürün için yapılmış satış tutarı olsun.Çok makbule geçecek.
Saygılarımla..........
Herkese merhaba yaptığınız belgede sayın hımm hocam ürünün seçildiği ürün form seçeneğinde ürün çeşitliliğinin olduğu pencere de ürünler harf sırasında görüntülenebilirmi.Buşekildfe çok işime yarayacak.Açıklamayı ek belgede yaptım yardımcı olurmusunuz.
Saygılarımla.........
hocam mesajını emin ol daha bugün internete girip yeni gördüm.yaptığınız yenilik baya baya işimi kolaylaştıracak.Çok teşekkür ederim.YAnlız ürün giriş formunda bazı ürünleri değişik kategorilere ilk eteapta yazarken 2 kere yazmışım.bunu direk silebilecek sil düğmesi yok ben ne yapıyorum not alıyorum 3-5 gün sonra mal gelirse onun üsütüne tekrar kayıt yapabiliyorum ama benim için meşakkatli bir iş....Bunun için sözün kısası ürün giriş formuna seçilen ürün iiçn sil butonu çıksa nası lolur.Ayrıca 1 aydır ürün girişi yaptım şimdi ben bu yeni belgeye girdiğim onca ürünün son hallerini nasıl kopyalayıp yeni belge üstünden kayıtlarıma dewam edebileceğim acaba yardımcı olurmusunuz.
Saygılarımla........
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.