• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

textboxta sorun var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan manda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm

bakayım... yaparız...

slm

şöyle anlıyorum...
alım için; ilk forumda, en son alım birim fiyatı üzerinden iskontolu-kdv li hesaplanmış bir alış fiyatı yazılmalı,

satış içinse; o ürünün en son birim fiyatının yanına, birde işlem görmüş satış fiyatı yazılsın.. (birim fiyatlı-peşin veya taksitli hangisi ise)

ewet aynen öyle alım sırasında kimi firma direk fiat yazıyor kimide fiyat artı yanına iskonto yazıyor ama net alışı yazmak yerine toplam alıştan iskonto yapılınca haliyle tek tek alış hesaplıyoruz.Ana forumda ayrıca %65 satış yerine dediğim gibi enson o ürün için yapılmış satış tutarı olsun.Çok makbule geçecek.
Saygılarımla..........

slm

soğuk almışım... bir-kaç gün müsade et toparlanayım... sonra yaparım...

geçmiş olsun kendinize iyi bakın.Umarım kalorifer takılmıştır.

slm

sendeki dosyadaki data sayfasındaki alım-satım bilgilerini,
yeni gönderdiğim dosyaya kopyalamak gerek..

yapamam diyosan dosyayı yolla ben kopyalayıp yeni şekliyle tekrar yollayayım..
çalışma ekde..

Ekli dosyalar

Teşekkürler çalışıyor elleriniz dert görmesin......

Herkese merhaba yaptığınız belgede sayın hımm hocam ürünün seçildiği ürün form seçeneğinde ürün çeşitliliğinin olduğu pencere de ürünler harf sırasında görüntülenebilirmi.Buşekildfe çok işime yarayacak.Açıklamayı ek belgede yaptım yardımcı olurmusunuz.
Saygılarımla.........

Ekli dosyalar

slm

yeni farkettim... programı unutmuşum bayağı.. görüntülerde değişmiş...
yeni çalışma ekde
aradaki 3 günlük çalışmanı tekrar yenile

Ekli dosyalar

hocam mesajını emin ol daha bugün internete girip yeni gördüm.yaptığınız yenilik baya baya işimi kolaylaştıracak.Çok teşekkür ederim.YAnlız ürün giriş formunda bazı ürünleri değişik kategorilere ilk eteapta yazarken 2 kere yazmışım.bunu direk silebilecek sil düğmesi yok ben ne yapıyorum not alıyorum 3-5 gün sonra mal gelirse onun üsütüne tekrar kayıt yapabiliyorum ama benim için meşakkatli bir iş....Bunun için sözün kısası ürün giriş formuna seçilen ürün iiçn sil butonu çıksa nası lolur.Ayrıca 1 aydır ürün girişi yaptım şimdi ben bu yeni belgeye girdiğim onca ürünün son hallerini nasıl kopyalayıp yeni belge üstünden kayıtlarıma dewam edebileceğim acaba yardımcı olurmusunuz.
Saygılarımla........

hocam şu derdime bi alakaDAR oluver bi zahmet

Geri