textboxlarda sayı formatı ve açılışta userform

Excel Vers. ve Dili
ofis2003 tr
Herkese iyi tatiller.Çalışanlara kolay gelsin.Benim birden çok sorum olacak.
Birincisi userform hazırlarken textboxlarda sayı formatını kodlarla nasıl ayarlayabilirim?
İkinci olarak exceli açtığım zaman sadece userformun görünmesini nasıl sağlayabilirim?
Son olarak userformu kapattığımda excelinde kapanmasını nasıl sağlayabilirim?
Biliyorum çok soru soru sordum.Kusuruma bakmayın.Herkese teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Office 365 - İngilizce
Sırasıyla cevap vereyim.

1.Sorunuzun cevabı
Kod:
 TextBox1 = Format(TextBox1, "#,##0")
2.Sorunuzun cevabı
Kod:
 Application.visible=False
Userform1.Show
3.Sorunuzun cevabı
Kod:
Private Sub UserForm_QueryClose(Cancel As Integer, CloseMode As Integer)
ActiveWorkbook.Save
Application.Quit
End Sub
İyi çalışmalar.

Userformdan excel görünümüne geçmek

Belki sorum komik gelecek ama soruyorum. Excel dosyasını açarken Userform açılması şeklinde bir kod uyguladım. Direkt Userform açılıyor. Fakat Userforma açıkken excel dosyasına nasıl geri dönebilirim. Yaş itibariyle biraz yaşlıyım. Gençler yardım edebilirmisiniz?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Excel dosyasını açarken Userform açılması şeklinde bir kod uyguladım. Direkt Userform açılıyor. Fakat Userforma açıkken excel dosyasına nasıl geri dönebilirim.
Merhaba,
Tedbir olarak userform üzerine bir exceli göster butonu oluşturmalıydınız. Böyle bir durumda ne yapılır tam bilmiyorum ancak, programa bir şeklide hata yaptırarak kodlara ulaşmayı deneyin. Ya da dosyanızı farklı adla kaydederek kapanma sırasında hata yaptırmayı deneyin. Aklıma gelen, daha doğrusu bildiğim bunlar.

Mesajı kaydettikten sonra fark ettim. Bu mesajı başka bir mesaj altına değil, yeni açacağınız bir konu başlığı altına tekrar yazın. Bu şekilde yardım almanız zor olacaktır.
Formun altlarına doğru :
-Excel Soruları
-Makro VBA
Sağ üst köşeden
-Forum Araçları
-Yeni Konu Gönder

Selamlar,