• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Textboxlar ile hücreler arası sayı biçimi sorunu.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Ekte sunduğum dosyada listboxtaki isimlerden birisini seçince (çift tıklatma ile) "Application defined or object defined error" şeklinde bir sorun oluşuyor.

Sorunun özünde ise çıktısını alacağım "form" sayfasındaki hücrelerin formatının, her defasında sayı olarak değiştirmeme rağmen yeniden #DEĞER!" haline gelmesi yatıyor.
İşin garip tarafı buradaki sorunu teşkil eden hücrelere boşken çift tıklayarak girip hiçbirşey yazmadan çıktığımda da #DEĞER!" ifadesi kalkıyor. Acaba sorunumu kökten nasıl halledebilirim?

Ekli dosyalar

uğraş verenler için bildirmek isterim, sorunumu kendim hallettim, çok saolun...

tam halini ekleme şansınız varmı banada lazım uygulama.

Şöyle izah edeyim, bendeki sorun textboxtaki veriyi hücreye aktarırken hasıl olmuştur. Textboxt boş olduğunda hücreye giden herhangi bir şey olmadığı için "#DEĞER!" ifadesi yazıyordu hücrelerde. Ben de
Kod:
elmaalan.Value = ActiveCell.Offset(0, 11).Value
şeklinde yazdığım kodu aşağıdaki şekle dönüştürüp sorunumu halletmiştim.
Kod:
elmaalan.Value = ActiveCell.Offset(0, 11).Value * 1
yani sadece ilgili satırı 1 ile çarparak, excelle verinin sayı olduğu hususunda anlaştık.

harziyan' Alıntı:
Özür dilerim kastettiğiniz program mıydı? Öyle ise programı çok değiştirdim. Mailinizi verirseniz oradan görüşebiliriz. (Konya'da hangi ilçedesiniz? bilmek isterim.)

Konya Bozkır'da Ziraat Odasında çalışmaktayım.

Bizde İlçe tarımlardaki gibi tam olarak lazım olmasada Muafiyet belgesi için Gelir tespitinde lazım oluyor.

bilgi@siristat.com kişisel mailim. dediginiz gibi uygulamanın tamamını kullandıgınız halini yolllarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Özel Mesaj Yollayamadım. Gitmedi nedense o yüzden buraya yazıyorum.

Geri