• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Textboxa aldığım linki sayfaya kayıt edemiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle hepinize yeni yılın iyilikler getirmesini diliyorum. Ekteki dosyada sorunumu detaylı anlattım.Dosyadaki kodla textboxlardaki veriyi ana sayfada ilgili satırın bulunduğu yere alıyorum. Problem şu: benim Textbox28'e aldığım link kaydet kodunu çalıştırdığımda değişiyor ve çalışmaz hale geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

merhaba

yardımcı olabilecek var mı acaba?

merhaba

yardımcı olabilecek var mı acaba?

herşey düzgün görünüyor. textboxa linki alıyorum, kayıt yapıyorum ve link çalışıyor. ama dosyayı kapatıp açınca tekrar eski linki açıyor. sebebini gösterebilecek arkadaşım varsa çok sevineceğim.

Merhaba arkadaşlar
Dosyadaki kodla textboxlardaki veriyi ana sayfada ilgili satırın bulunduğu yere alıyorum. Problem şu: benim Textbox28'e aldığım link kaydet kodunu çalıştırdığımda değişiyor ve çalışmaz hale geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba.

Kayıt butonu altında bulunan (2 tane) aşağıdaki kodu:

Kod:
 sh.Cells(Son + 1, 21) = TextBox28.Text

Şöyle denermisiniz?
Kod:
 ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=sh.Cells(Son + 1, 21), Address:=TextBox28.Value

Merhaba

sanırım neden olmadığını buldum. problem başka bir boyut kazandı. kayıt makrosunu çalıştırdığım zaman listedeki hangi cihaz için textbox28'e link koyarsam koyayım gidip U1 hücresine link atıyor. cihazın ilgili satırına gidip ilnki güncellemesi gerekirken bunu yapmıyor. yardımcı olabilecek arkadaşlarımı bu şekilde yönlendirmek sanırım daha doğru olacak.

Merhaba

sanırım neden olmadığını buldum. problem başka bir boyut kazandı. kayıt makrosunu çalıştırdığım zaman listedeki hangi cihaz için textbox28'e link koyarsam koyayım gidip U1 hücresine link atıyor. cihazın ilgili satırına gidip ilnki güncellemesi gerekirken bunu yapmıyor. yardımcı olabilecek arkadaşlarımı bu şekilde yönlendirmek sanırım daha doğru olacak.

arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varmı acaba?

Merhaba

Merhaba Arkadaşlar

Bu konuyla ilgili son kez yardım talebinde bulunuyorum. Eğer bu talebe de cevap alamazsam şansımı başka bir yöntemle denemeye çalışacağım (ki bu benim için çok büyük zaman kaybı demek olacak :( ) Üstatlarımdan yardım bekliyorum.

Geri