Textbox Silme Yardım

Excel Vers. ve Dili
tr
Merhaba acemi excel kullanıcısı olara kendim forumda örnekleri olan bir dosyayı kendime göre uyarlamaya çalıştım.ancak ekte bakarsanız eğer, arama yapmak için textbox lar var bunlardan sadece D sütunundakini düzeltebildim E,G,G,H sütunlarını düzeltemedim önceki kayıtlı makrolar bozuyor sanırım. veri arama yapmıyorlar.veri girince satırları birbirine giriyor.sizden ricam o textboxları silebilirmisiniz yada işlevsel hale getirebilirmisiniz.sayfa koruma:12345

eğer ilgilenebilirseniz çok yardımcı olursunuz.tesekkurler.

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003
dosyanız ekdedir tüm textboxları güncelledim inşallah istediğiniz gibi olmuştur. Bu arada eğer aramak istediğiniz veri cümle içerisinde geçecelkse textboxda kelimeyi yada harfleri yazdıkytan sonra sonuna * işareti koyun mesala tes* şekklinde yazarsanız hücrelerde tes ile başlayıp devam eden her şeyi getrecektir eğer textboxa *tes* yazarsanız bu defa hücreler içerisindeki cümlelerin içerisinde tes ile ilgili olan her şeyi getirecektir.

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003
Bu arada eğer excel sayfası üzerine yerleştirilmiş bir textboxa müdahale etmek silmek falan isterseniz;
araççubukları üzerinde sağ tıklayıp denetim araç kutusunu seçin açılan penecereyi tutup araç çubuklarınızın arasına yerleştirebilrdiniz o pencerede kalem ve cetvel işareti olan bir seçenek (Tasarım Modu) olacaktır o seçeneğe tıklayın ve mausla sayfa üzerindeki textboxun üzerine gittiğinizde onun seçili olduğunu göreceksiniz seçili iken isterseniz sağ tıkla sil diyebilrsiniz yada delete tuşu ile silebilrsiniz mausla çift tıklarsanız textboxun change özelliğini açabilrsiniz bilgi olsun diye yazmak istedim

Excel Vers. ve Dili
tr
çok tesekkürler tam olmus istediğim gibi yardımlarınız için tesekkürler, birde herhengi bir hücreye baskı önizleme butonu yerleştirebiliyormuyuz onu merak ettim.:hey: