Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar;
Ekte gönderdiğim excel dosyasında TextBox'lar var. Silmeye çalıştığımda hata verip, dosyayı kapatıyor. Onları nasıl silebilirim.
Birde seçilen satırı renklendirme kodu çalışmıyor. Sebebi nedir.
Saygılarımla...
Merhaba.
GELİŞTİRİCİ menüsünden (2007 versiyonunda yerini tam hatırlamıyorum)
veya belge açıkken ALT+F11 tuşlarına bastığınızda karşınıza gelen VBA ekranında üstteki menü çubuğunda
üçgen ve cetvel şeklinde simgesi olan düğmeye tıklayarak TASARIM MODUna geçtikten sonra istediğiniz TextBox'u silebilirsiniz.
Renklendirme kodlarının (aslında herhangi kod'un) çalışabilmesi için belge açılırken MAKROLARI ETKİNLEŞTİRMEK gerekir.
Belge açılışında buna ilişkin soruya olumlu cevap vermeniz yeterli olacaktır.
Ben denedim, dosyanız gayet güzel çalışıyor.
Tasarım moduna girince Textboxları sildim. Renklendirme de çalışıyor. Tabi tasarım modundan çıkınca.
Başka bir bilgisayarda deneyiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.