Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstdım dosyayı eledim, bamanz mümkün mü?
Basit bir hesaplatma yapmak istiyorum. Aynı zamanda da anında textbox ta görüntülenmesini sağlamaya çalışıyorum. Textbox arasında ki hesaplama şu şeikilde olmalı.
textbox18=textbox15/textbox14*textbox17
textbox19=textbox16/textbox14*textbox17
textbox20=textbox14-textbox17
textbox21=textbox15-textbox18
textbox22=textbox16-textbox19
Bu arada buları çözdüğümüzde nereye yazmamız gerek?
BENİM BURDA İSTEĞİM ŞU ARKADAŞLAR.ÖRNEK OLARAK ELİMDE 10 PALET YAŞ KERESTEM VAR.VE BUNLARIN TOPLAM YAŞ KERESTE STOĞU VAR.BU YAŞ KERESTE PALETLERİNDEN 1,4,5 VE 6.CI PALETİ KURUTMAK İÇİN KURUTMA FIRININA GÖNDERDİM.BU SEÇTİĞİM PALETLERİN BU SAYFADAN KURUTMA SAYFASINA GEÇMESİNİ VE BU SAYFADA KURUTMAYA GİDEN PALETLERİN OTOMATİK SİLİNMESİNİ İSTİYORUM.VE SON YAŞ KERESTE STOĞUNUN KALaN YAŞ KERESTELERE GÖRE TEKRAR HESAPLAMA YAPMASINI İSTİYORUM.ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKRLER.
Üstadım bu kandiliğinden yansıyan değerlerin bulunduğu textbox lara değerler şu şekilde yansıyor 24.4387. Bunu 24.44 yuvarlamak, bu şekilde görünmelerini sağlamak mümkün mü ?
Hocam şimdi farkettim hatalı falan mı hesaplıyo bana mı öyle geliyor. M3 hanesine 4.34 yazınca diğer m3 lerin sağlaması total m3 vermiyor. Birde düzgün olduğu halde total kg textbox ına 2500kg yazdığım halde save dediğimde "I" sütununa parking bilgisini atıyor neden acaba?
Son hali eklenmiş iki örnek ile dosya ekta üstadım... teşekkürler.
TextBox15 = ComboBox3 diye bir satır var. Yani Combobox3'ü (Location diye yazan combo) boş bırakırsanız, Textbox15 için herhangi bir değer yazılmaz.
Ben, bu programın çalışma mantığını bilmediğimden, Siz bu şekilde kullanıyorsunuz diye müdahele etmemiştim. Belirttiğim satırı silerseniz, I sütununa ilgili kaydı yapacaktır. Veyahut
yok ben silmeyeyim, onun yerine Combobox3'e ne yazarsam onu eklesin derseniz, o zamanda Combobox3 'e yazınız.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.