• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Textbox ile süzerek bilgi Düzenleme

Excel Vers. ve Dili
2003 turkce
üstadlar kolay gelsin. ekte bir örnek yolladım. istediim, birinci texboxta sicil no ya göre süzme yapıyorum, ve sadece ilgili sicil no kalıyor. daha sonra "tab" tusuna bastıgım zaman, ikinci textbox a geçme (Userform da bunu yapabilirim çok da acil degil bu).
istedigim : birinci textbox'a sicil no yazarak süzme yaptıgımda ikinci textbox a gün girilecek. üçüncü textbox yerine checkbox olarak giriş veya çıkış yapacam.
ve son olarak hangi sicil seçili ise ve gün - giriş/çıkış a göre sayı girilecek.

umarım detaylı anlatabilmişimdir.

Ekli dosyalar

istediim, birinci texboxta sicil no ya göre süzme yapıyorum, ve sadece ilgili sicil no kalıyor. daha sonra "tab" tusuna bastıgım zaman, ikinci textbox a geçme (Userform da bunu yapabilirim çok da acil degil bu).

Bu işlem için aşağıdaki linki incelemenizi öneririm.

http://www.excel.web.tr/f144/sayfa-uzerindeki-textboxlara-class-module-ile-ortak-ozellik-t32662.html

istedigim : birinci textbox'a sicil no yazarak süzme yaptıgımda ikinci textbox a gün girilecek. üçüncü textbox yerine checkbox olarak giriş veya çıkış yapacam.
ve son olarak hangi sicil seçili ise ve gün - giriş/çıkış a göre sayı girilecek.

umarım detaylı anlatabilmişimdir.

Burada ne sorduğunuzu ben anlayamadım. Yazdıklarınız sorudan çok açıklama gibi duruyor.

Geri