TextBox İle ListBoxta Arama Yapmak

Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Ekli programda TextBox11'e veri girdiğimde girilen veriyi tüm ListBoxt sütunlarında bulup süzdürebilir miyiz.Örneğin TextBox11'e 1 yazdığımda ListBoxta 1 ile başlayan ne kadar veri varsa süzecek.Böyle bir şey yapılabilir mi. Yardımcı olur muzunuz.Saygılar
http://dosya.co/nbyny6v1dtpb/RAPOR_PROGRAMI.rar.html

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Dosyanızı olduğu gibi ve .xlsb olarak yüklemişsiniz ve hiç bir ayarı açık olmadığı gibi kendi ekran boyutunuzda hazırladığınız için hem ekran dışına taşan ve sayfayı kaydırma barlarını kaldırdığınız için görünmeyen tuşlarınız var , hem sayfalara debug ettirecek hata yaptırmadan ulaşmak mümkün değil. Tablo akışı bu nedenle siz rahat anlasanız da bizim için fazla anlaşılır değil ve uğraştırıcı da.
Vbe deki kodlar baya emek almış , ancak bütün programı değil de sorun olan bölüme ait dar bir örnekle çok daha hızlı cevap alıp kendi dosyanıza adapte edebilirdiniz .
Bu şekilde yardımcı olmak isteyen kişinin excelinde de geri döndürülmesi gereken değişiklikler yapıyor.

Mutlaka ki üstadlarımız her şekilde çözer ancak kullanım ve onarım açısından naciz önerim tamekran bir userform üstünde multipage kullanmanız ... Bu şekilde ekran farkı yaşanmaz, ne kullanılıyorsa excel ona uyardı ...

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Sayın Cems öneriniz için çok teşekkür ederim.Dosyaya bu şekilde bir çözüm olamaz mı ?

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Dosyanın altına girmek için ben 10 dakika harcadım ve bıraktım. Üstadlar mutlaka ki öneriler verecektir. Sizin, dosyayı yüklemeden önce uğraştıracak ayarları kaldırmanız iyi olurdu ... Şu an cursor ayarlarım bile değişti ve düzeltmek için gereksiz yere bilgisayarı kapatıp açmam gerekti.
Fonksiyonlara dair kodlar var ( menüyü saklayan ) ama çıkışta (menüyü yerine getiren) kodlar yok.. gibi sorunlar var ve bu değişen ayarlar , kişilerin kendi makinasında başka dosyalarda sizin dosyanız gibi açılmaya neden olur .

Son düzenleme: