• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Texboxlara Yazdıramadım

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili arkadaşlar dünkü sorumu belki tam anlatamadım diye soru ve formda değişiklik yaptım sorum şu formda 8 adet texbok var idi bir tanede ben ekledim formda göreceğiniz beyaz texbok
formu açıp isimlere çift tıkladığımda İşe Başlama Tarihine tarihler yazmıyor ve ikinci bir husus formun alt tarafındaki texbok bire tıklayıp Tabladığımda eskiden bulunan 8 adet texb a geçiş oluyor benim eklediğim texboksa geçiş olmayıp 8. texten değiştir dümesine geçiş oluyar kısacası isimlere tıkladığımda önceden var olan texler nasıl çalışıyor ise benim eklediğim görev yeri texside öyle çalışsın istiyorumu hepinize saygılar anlaşılsın diye Dosyayı Yeniden Ekledim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Alttaki texboxlar bilgi gelmesi için değil bilgi girişi içindir sarı renkli texboxlara yazdığınız verileri listboxa ve excele atmasınımı istiyorsunuz eğer öyle ise
listbox column sayısını 14 yapmanız işinizi görürmü ?

Private Sub UserForm_Initialize()
ListBox1.ColumnCount = 14
ListBox1.ColumnWidths = "50;80;70;60;50;70;50;50"
ListBox1.RowSource = "B2:I" & [a65536].End(3).Row
CommandButton2.Enabled = False
CommandButton3.Enabled = False
Me.Height = 242
Me.Top = 40
Me.Left = 80
ScrollBar1.Max = [a65536].End(3).Row - 1
Slider1.Max = [a65536].End(3).Row - 1
End Sub

Sevgili musculus sorum ile ilgilendiğin için teşekkür ederim ama cevap benim istediğim şekilde olmadı belki hata benden kaynaklanıyor onun için soruyu yeniden soruyorum sorum şu dosyada var olan 8 tex. ben bir tane daha ekledim oldu 9 ama ben tex ekledikten sonra İ.Başlama Tarihine bilgi gelmiyor vede eski 8 tex ister boş ister dolu olsun 1. ye tıklayıp tabladığımda 8 i arasında tab hareket ettiriliyor ama benim eklediğim 9. tex e geçmeden tab Değiştir düğmesine geçiyor buradaki sorun neden kaynaklanıyor anlayamadım

Merhaba,

VBA ekranından formu açın formda sağ klik yapın sağ klik menüsünden "tab order" girerek TextBox9 u Move Up ile TextBox8 in altında taşıyınız.

.

Geri