• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Texbox ta Toplama İşlemi Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan plorere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 excell
Merhaba Değerli Yöneticilerim ve arkadaslarım, textbox araştırması yaptıgım sırada buldugum bu ekteki dosya, benim işimi çok buyuk bir ölçüde kolaylattı. Anacak F ve G kolonlarındaki "fatura toplamlarını" iligili kolonun textbox unda gösteremedim. Sizlerden bu konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Private Sub TextBox5_Change()
BUL
TextBox6.Text = Format(WorksheetFunction.Sum(Range("F2:F" & Cells(65536, "F") _
.End(xlUp).Row).SpecialCells(xlCellTypeVisible)), "#,##0.00")

TextBox7.Text = Format(WorksheetFunction.Sum(Range("G2:G" & Cells(65536, "G") _
.End(xlUp).Row).SpecialCells(xlCellTypeVisible)), "#,##0.00")
End Sub

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim Evren Hocam. "F" ve "G" kolonundaki textbox lar cok guzel bir sekilde calıştı. Ancak "D" kolonudaki gibi süzme işlemlerini "B" ve "C" kolonlarında calıştıramadım. Mesela Fatura Doneminde ( C Kolununda yer alan textbox ) yer alan textbox a "2009.02" donemini yazdıgımda süzme işlemini yapmıyor. Bu konu hakkında da yardımcı olursanız benim için bu super bir calışma olacak. teşekkürler, iyi calışmalar dilerim.

Yardımlarınızı bekliyorum sevgili arkadaslar. Teşekkürler. Hepinize kolay gelsin.

Evren bey Kelimeye göre OptionButton2 de kelime armasında süzme yapmıyor. Bir diğer konu ise toplama işlemi yaptığında tl toplamını N, USD toplamını ise O hicresinin 1.nci satırlarına ayrıca topluyor, nedeni ne olabilir acaba. Uygulama üzerinde textboxlar boş olduğunda verilerin tamamı gelsin diye bir iki şey ekledim. Örneği ekliyorum.

Ekli dosyalar

Geri