• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Test değerlendirme örneği

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
test değerlendirme formu hazırlamaya çalıştım. başarıya göre 1ncileri, 2ncileri ve 3ncüleri sıralamaya çalıştıysam beceremedim.

ekteki örnekte açıklamaya da çalıştım. yardımcı olabilirmisiniz ltfn.:frown:

Ekli dosyalar

test değerlendirme formu hazırlamaya çalıştım. başarıya göre 1ncileri, 2ncileri ve 3ncüleri sıralamaya çalıştıysam beceremedim.

ekteki örnekte açıklamaya da çalıştım. yardımcı olabilirmisiniz ltfn.:frown:

Merhaba,

Forum'da "Sıralama" olarak aratınız, onlarca örnek bulabilirsiniz.

bildiğim kadarıyla sıralama yanyana olmuyor yani 2. ısraya 2 isim yan yana olması lazım demişsiniz ama bildiğim kadarıyla olmuyor.

Ama Ekteki dosyayı inceleyiniz. Yardımcı olacak bir kaynaktır.

Ekli dosyalar

test değerlendirme formu hazırlamaya çalıştım. Başarıya göre 1ncileri, 2ncileri ve 3ncüleri sıralamaya çalıştıysam beceremedim.

Ekteki örnekte açıklamaya da çalıştım. Yardımcı olabilirmisiniz ltfn.:frown:

Kod:
kaçıncı(büyük($g$6:$g$29;b33);$g$6:$g$29;0);1)=c32;indis($c$6:$c$29;kaçıncı(büyük($g$6:$g$29;b33);$g$6:$g$29;0)+1;1);indis($c$6:$c$29;kaçıncı(büyük($g$6:$g$29;b33);$g$6:$g$29;0);1))(

Kod:
kaçıncı(büyük($g$6:$g$29;b33);$g$6:$g$29;0);1)=c32;indis($c$6:$c$29;kaçıncı(büyük($g$6:$g$29;b33);$g$6:$g$29;0)+1;1);indis($c$6:$c$29;kaçıncı(büyük($g$6:$g$29;b33);$g$6:$g$29;0);1))(

ilginiz için tşk ederim. Maalesef formul uymadı, üzgünüm:oops:

bildiğim kadarıyla sıralama yanyana olmuyor yani 2. ısraya 2 isim yan yana olması lazım demişsiniz ama bildiğim kadarıyla olmuyor.

Ama Ekteki dosyayı inceleyiniz. Yardımcı olacak bir kaynaktır.

Uygulamaları gördüm, ama aradığım yok maalesef:frown:

Geri