• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TESLİM TARİHİ VE KODA GÖRE VERİ GETİRME

hassas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007-2010
Sayın arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim. Ekde belirttiğim klasörde ki dosyamla ilgi yardımcı olabilirmisiniz sizlere zahmet olmaz ise. Yapacağınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederim.
1- EKLİ KLASÖRDE YAPMAK İSTEDİĞİM- B1 VE B2 SUTUNLARINA GİRİLEN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHLERİNE GÖRE VE C2 SUTUNUNDA SEÇİLECEK OLAN YAKIT ALDIĞI İL ADINA GÖRE DATA SAYFASINDAN B SUTUNUNDAKİ KODLARA GÖRE C SUTUNUNA TOPLAM KAÇ DEFA YAKIT ALDIĞI D SUTUNUNA İSE TOPLAMDA NE KADAR YAKIT ALDIĞINI GETİRMESİNİ İSTİYORUM. 2. BURADA ÖNEMLİ KRİTER C VE D SUTUNUNDAKİ VERİLERİ GETİRİRKEN A SUTUNUNDAKİ TESLİM TARİHİ VE SAATINDAN SONRAKİ TÜM VERİLERİ GETİRMESİNİ İSTİYORUM.

Ekli dosyalar

A sütununda belirtilen Tarih ve Saat'den "sonra" ifadesine göre bakıldığında ;
"SORG" sayfasında 03.11.2018 14:50 yazılı,
"DATA" sayfasında ANKARA için tarih ve saat bilgisi 03.11.2018 08:37:35 görülüyor.
Bu bilgiye göre, "14:50" den sonra değil "önce" bir saat.
Sonuç olarak "SORG" sayfasında bu satırda TOPLAM SATIŞ ADEDİ =0(Sıfır) , TOPLAM SATIŞ MİKTARI= 0(Sıfır) olacaktır.
Bu örnekten hareketle;
03.11.2018-11.11.2018 tarihleri arasında bilgileri bulabilmek için yazılan saatlerin "önemi" varsa, ne şekilde değerlendirilmelidir?

Açıklayıcı bilgi verdiğiniz takdirde, daha kolay ve hızlı cevaplar bulabilirsiniz.

Sayın turist bey öncelikle ilginizden ve yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Benim yapmak istediğim örneğin 03.11.2018 14:50 ZF1071 bu tarih ve saatten sonraki ankara ilinden aldığı tüm yakıt verileri ve kaç defa aldığını getirmesini istiyorum.

Sayın turist bey çok teşekkür ederim.
İstediğim gibi olmuş.
Tüm hayatınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim.

Geri