• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

teşekkürler admin efendi

burch1975

Banned
Excel Vers. ve Dili
2007
Senin için basit benim için hayli zor olan bir sorunumu paylaştım senle.
sen naaptın!?. Belli ki bilmiyoruz. yardımcı olacağına, soruyu nereye yazdıysam aldın ordan bilmem nerene taşıdın..Sil kardeşim benim kaydımı üyeliğimi böyle zihniyetli adamla işim olmaz benim.al bunuda taşı istediğin yere..

"Efendi..." kelimesini sildim
Vedat Özer

Edit : Ben yeniden ilave ettim. "Efendi" kelimesi kötü değildir.
Ferhat Pazarçevirdi

sen naaptın!?. Belli ki bilmiyoruz. yardımcı olacağına, soruyu nereye yazdıysam aldın ordan bilmem nerene taşıdın..Sil kardeşim benim kaydımı üyeliğimi böyle zihniyetli adamla işim olmaz benim.al bunuda taşı istediğin yere..
Merhaba
Önce saygı ve hoşdörü.
Sorunuz forum kurallarına uygun olmadığı için, Açıldığı yer uygun olmadığı için vb. neden taşınmış olabilir.
Kendi içinizde bunu irdeleyip admine özel mesajla sorabilrsidinz size gerekli açıklama yapacaktır.

Merhaba,

Serzenişinizin muhatabı benim... Çünkü sorunuzu "Forum Kuralların Uymayan Başlıklar" kısmına ben taşıdım.

Buyrun, ortaya değil de, bana hitaben yazın.

Nacizane, size daha doyurucu bilgiler verebilirim.

Mesajınızla ilgili size "haksızsınız" demiyorum ama Nasretttin Hoca misali ben de haklıyım be canım kardeşim.

Muhtemelen sizin için önemli bir konu ve sorun. Bunu anlayabiliyorum. Ancak, biraz daha itidalli ve sağduyulu davranmanızı rica edeceğim.

Not : Zihniyetimle ilgili görüşünüze katılamayacağım. Ne de olsa her insan bir nebze olsun egoisttir.

.

Sn burch1975
Taşınan başlığınız sanırım bu,
Benim için büyük..Sizin için küçük bir rica...
Bu başlığa bakarak cevap vermek isteyen arkadaşlar ne anlayacak,
Buyurun forum kuralların uymadığı için taşınan mesajları inceleyin
http://www.excel.web.tr/f63/
Nedeni daha iyi anlayacaksınız.

Herhangi bir kural olmaksızın, forumda başlıklar açılabilseydi, foruma girdiğinizde "Son 30 Mesaj" şöyle görüntülenirdi.

forum_uygunsuz.jpg

Sizin için böyle bir görünüm önemli olmayabilir ama cevaplayanlar veya cevap arayanlar için sinir krizi geçirten bir görünümdür.

Bırakın bunu; soruyu soran bile yarım saat sonra kendi konu başlığını bulamaz.

Şimdi; taşıma işleminin (sizin tabirinizle her nereme olursa olsun) , şahsınıza özel değil, genel bir forum kuralına riayet olduğunu anlamanız gerekiyor.

Anla(ya)mıyorsanız, üyeliğinizi silme talebini -sizin gibi efeliğe lüzum bırakmadan- derhal yürürlüğe koyabiliriz.

Not : He şunu söyleyeyim, aslım Aydın'lıdır. Efeliği de, efelenmeyi de iyi bilirim.

.

Bu nasıl bir hitap şeklidir. 2008 yılında üye olup, geçen üç yıl içinde forum kurallarını öğrenememiş, üstelikte yapılan kuralsızlığa karşılık, doğru uygulamayı yapan bir uzman yöneticimize hakaret etmekten utanmayan kişilerle, bizim işimiz olmaz. İlgili kişi forumdan uzaklaştırılmıştır.

Bu mesaja rağmen sağduyulu davranıp, nezaketle cevap vermeye çalışan Sn Ferhat beye ve Sn Black Lord'a teşekkür ederim.

Tartışmanız bile can sıkıcı sayın adminler. Zira vakit kaybetmekten başka bir şeye yaramayacaktır. Muhatap almanız beni şaşırttı açıkçası

Konuyu yeni farkettim
Bu arkadaşın;
Gündüz sormuş olduğu sorunun başlığı forum kurallarına uymuyordu ve ben forum kurallarına uygun başlıkla "Gizli Sayfayı seçip aktif hale getirmek" değiştirdim. İkinci kez aynı uygun olmayan başlıkla soru tekrarlandı ve ben de 2. başlığı "Geri dönüşüm kutusuna" taşıdım ve bu arada soruya cevap verdim.
Bu arada fark etmedim ama 3. kez aynı uygunsuz başlıkla soru tekrar sorulmuş.

Arkadaş biraz zahmet edip dikkatli baksaydı sorusunun cevaplandığını görecekti.

Bu nasıl bir hitap şeklidir. 2008 yılında üye olup, geçen üç yıl içinde forum kurallarını öğrenememiş, üstelikte yapılan kuralsızlığa karşılık, doğru uygulamayı yapan bir uzman yöneticimize hakaret etmekten utanmayan kişilerle, bizim işimiz olmaz. İlgili kişi forumdan uzaklaştırılmıştır.

Sayın Levent Bey elinize sağlık..

Tartışmanız bile can sıkıcı sayın adminler. Zira vakit kaybetmekten başka bir şeye yaramayacaktır. Muhatap almanız beni şaşırttı açıkçası
Sayın Failimechul
Cevap verme nedenim şahsen,
Site sahibi değilim admin değilim sadece soru soran ve cevap vermeye çalışan biriyim.
Sayın burch1975 selzenişte bulunmuş şahsen haksız gördüğüm için bir kaç kelamda bulunmak istedim.
Ortada bir EMEK var ve kimse bu harcanan emeğe saygısızlık edemez.
Burda akıl bedave ama akıl bedava diye herkez her soruya cevap alacak diye yada admin, uzman arkadaşlar ve ilgili bilgili arkadaşlar cevap verecek diye bir koşul yok.
Ferhat beyin ekledi resim herşeyi anlatıyor bence,
Acil yardım!!! bu nedemek; telefonda birisine Acil yardım!!! deseniz konu ne diye sorar.
Saygılarımla.

merhaba

her gün gazete alırım ve büyük bir bölümünü okurum. aldığım gazetenin birkaç köşe yazarını hiç okumam, varlığını yok sayarım.
her akşam ana haber bültenini izlerim, bazı haberleri hiç dinlemem, başka kanalda başka haber dinlerim. (izlediğim 2-3 kanal izlerim, rating rekorları kıran kanallar bana göre değil)
bir çok şeyin yokluğu varlığından evladır benim için.

konuyu açan arkadaşa söylenecek çok şey vardır, hiç gerek yok. bunun yerine syn Levent beye teşekkür etmek en güzeli, eline sağlık.

Bu mesaja rağmen sağduyulu davranıp, nezaketle cevap vermeye çalışan Sn Ferhat beye ve Sn Black Lord'a teşekkür ederim.

bende Syn : Levent Hocam'a teşekkür ederim.

Geri