• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Telefon Defteri Şeklinde Ürün Fiyat Listesi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Arkadaşlar Bildiğimiz telefon defterini baz alarak bir çalışma yapam lazım

örnek verecek olursak

program açılldığında sadece a b c harfler olacak onlara tıkladığımızda yani A ya tıkladık mesala

Atkı
Ayakkabı boyası
Ayakkaı süngeri gibi ürünlerin sadece fiyatları çikması lazım stok tarznda bir şey tutulup giriş çıkış yapılmayacak sadece fiyat listesi olacak yardımcı olursanız sevinirim

Dediğinizi Bir dosya ile birlikte örneklerseniz size küçük bir program şeklinde yapabilirim.

ben yaptım aslında ama sadece bir kaç eksiği var onlara yardımcı olabilirmisiniz Açılışta Excel sayfasının görünmemesini ve arama kısmında ki sonucun listelendiği yerde Sayfa ve bir başka bilgi var onu Normal Rütbe 5 Tl yazacak şekilde değiştirebilirmiyiz. teşekkürler Ayrıca Pm Atarsanız daha rahat anlatabilirim

Ekli dosyalar

ben sana Vbasicde küçük bir program yapayım sen onu kullan. Boş ver exceli...

düvenleye bilirmiyim peki istediğm gibi attıığım şekilde bişey olursa kullana bilirim

Merhaba,

Program ektedir. Programı VB2008 de yaptım. Sisteminizde Netframework güncellemeleri eksik ise eğer ilk çalıştırmada hata alabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linkte bulunan sayfaya giderek gerekli yüklemeyi seçiniz.
http://search.microsoft.com/tr-tr/D...icableproducts=Developer Tools&sortby= weight

Setup kurulumunun şifresi:29Ekim1923

Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri