• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TEKXTBOX VERİSİYLE YENİ SAYFA AÇMA

zulfuernek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkçe
userform üzerinde TextBox1 e yazdığım değerle button 1 e tıklayınca yeni sayfa açmasını istiyorum. sayfayı açan formül aşağıda ancak mükerrer kayıt yapmasını engellemek istiyorum. aynı isimde sayfa varsa " bu müşteriye ait daha önce jayıt oluşturulmuş" diye uyarı versin ve kayıt yapmasın. ve çıan uyarı ekranında"varolan bilgiyi getir" ve yeni bilgiyi üzerine kaydet " diye seçenek sunsun.

var olan bilgiyi getir dediğimde ise bir uyarı ekranında sırasıyla daha önce kaydedilmiş bilgileri göstersin
saygılarımla

Merhaba Sayın @zulfuernek .
Forumdaki kıdeminizin, soruların örnek belge ile desteklenmesi gerekliliğini bileceğiniz seviyede olduğunu düşünüyorum.

Sadece sözel ifadelerle böyle bir konuda destek istemeniz; destek vermeyi düşünecek üyeden,
sıfırdan bir dosya yapısı ve userform tasarlayarak belge oluşturmasını ve
istediğiniz anlama gelebilecek işlemlerin gerçekleştirildiği kodlamaları da yaparak size iletmesini istemiş oluyorsunuz.

Ayrıca isteğiniz biraz açık uçlu da görünüyor. Eski kayıt nedir, nasıl kayıtlardır, sayfa yapıları nasıldır, veri türleri nelerdir vs. vs.

Sorularınızı örnek belge üzerinden sorarsanız daha hızlı ve net çözüme ulaşmanızın kolaylaşacağını hatırlatayım dedim.
.

ömer hocam iyi günler.

bahsettiğiniz konuda haklısınız. fakat o zamanlar hiçbir bilgim ve deneyimim olmadığı için ayrıca altın üye olmadığım için ek konusunda zayıf bir çalışma ve zhmet vermişimdir. bundan ötürü özürlerimi bildirmek isterim. dediğiniz gibi ek dosya vce örneklemle daha iyi sonuçlar elde etmekteyiz.

saygılarımı bir borç bilirim. emekleriniz ve ilgileriniz için gerçekten teşekkür ederim.

Geri