• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tekrarlanan değerleri aratıp listelemek

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
Selamlar

Belki aynı soru sorulmuştur ancak epeyce aramama rağmen bulamadım, bu sebeple ekli yeni konu açmak zorunda kaldım. Sorumu ekli dosyada belirttim buradan da yineleyeyim ki dosyayı indirmek zorunda kalmayınız.

Yatay ve düşeyde bir sayıyı aratıp misal "12" gibi bu sayının bulunduğu tüm satırları başka bir sayfada veya aynı sayfada listelemek istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır? Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Selamlar

Belki aynı soru sorulmuştur ancak epeyce aramama rağmen bulamadım, bu sebeple ekli yeni konu açmak zorunda kaldım. Sorumu ekli dosyada belirttim buradan da yineleyeyim ki dosyayı indirmek zorunda kalmayınız.

Yatay ve düşeyde bir sayıyı aratıp misal "12" gibi bu sayının bulunduğu tüm satırları başka bir sayfada veya aynı sayfada listelemek istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mıdır? Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Ekli dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Kod:
Sub UyanlariGetir()
    [m6:s5000].Clear
    c = 5
    For i = 1 To [a65536].End(3).Row
        If WorksheetFunction.CountIf(Range("c" & i & ":" & "h" & i), [m3]) = 1 Then
            c = c + 1
            Cells(c, "m") = Cells(i, "a")
            Range("n" & c & ":" & "s" & c) = Range("c" & i & ":" & "h" & i).Value
        End If
    Next
    MsgBox "Bitti"
End Sub

Kod:
Sub UyanlariGetir()
    [m6:s5000].Clear
    c = 5
    For i = 1 To [a65536].End(3).Row
        If WorksheetFunction.CountIf(Range("c" & i & ":" & "h" & i), [m3]) = 1 Then
            c = c + 1
            Cells(c, "m") = Cells(i, "a")
            Range("n" & c & ":" & "s" & c) = Range("c" & i & ":" & "h" & i).Value
        End If
    Next
    MsgBox "Bitti"
End Sub

Cevabınız için teşekkürler hemen denemeye koyulayım.

Sayın Hüseyinkis hata benim pc den kaynaklanıyormuş başka pc de deneyince çalıştı. Emeğiniz için teşekkürler

Sayenizde hallettim emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

Son düzenleme:
Geri