Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel'de Liste Kutusu veya Combobox içinde tekrar eden degerleri kod kullanarak nasıl 1'e düşürürüm.Yani tekrar eden degerleri nasıl silebilirim.Yardımcı olacak arkadaşa teşekkürler.
Private Sub Userform_Initialize() Dim i As Long ComboBox1.Clear For i = 3 To Range("c65536").End(xlUp).Row If WorksheetFunction.CountIf(Range("c3:c" & i), Range("c" & i).Value) = 1 Then ComboBox1.AddItem Cells(i, "c").Value End If Next i End Sub Üstadlarım; Yukarıda ki kod ile sadece...
merhaba aarkadaşlar; ekli dosyaamda 2 adet combobox var bunlara C ve I kolonlarında bulunan veriler ComboBox1 ve ComboBox2'ye benzersiz olarak almasını istiyorum nasıl bir kod yazılır, hepinize teşekkürler.
Merhaba, Userform'a eklediğim bir combobx'ta benzersiz bir listenin gelmesi için aşağıdaki kodu buldum internetten. Fakat ben verileri GEÇMİŞ adında farklı bir sayfadan çekiyorum, o sayfaya gitmeden nasıl getirtebilirim? Yani Userform Talep girişi sayfasında olacak, verileri Geçmiş adlı...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.