• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tekrar butonu

manisali50

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Arkadaşlar merhaba..
Oluşturduğum userformda yanlış şifre girilirse verilen uyarıdan sonra KAPAT butonuna basıp çıkılıyor..Fakat ben tekrar denemek için işlemi başa döndürmek istiyorum..Bu işlem için oluşturduğum butonun kodu ne olmalı?
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba..
Oluşturduğum userformda yanlış şifre girilirse verilen uyarıdan sonra KAPAT butonuna basıp çıkılıyor..Fakat ben tekrar denemek için işlemi başa döndürmek istiyorum..Bu işlem için oluşturduğum butonun kodu ne olmalı?
Şimdiden teşekkürler.

Ekteki dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Hocam öncelikle ilginize teşekkür ediyorum..
Dosyayı ekte yolluyorum..Görüleceği üzere KAPAT butonunun yanına yeni buton ekleyeceğim..Şifre yanlışsa KAPAT butonuna basmanızı istiyor..Siz tekrar denemek isterseniz yeni butona basıp tekrar şifre sorgu ekranına gelmek istiyorum..

NOT : Hocam bizim işyerinde internet saat:13,00'de kapanıyor..Size zahmet siz kodları yazın,ben akşam evde incelerim..

Ekli dosyalar

Merhaba
VBA şifresi ve kullanıcı şifrelerini yazarmısınız.

Hocam öncelikle ilginize teşekkür ediyorum..
Dosyayı ekte yolluyorum..Görüleceği üzere KAPAT butonunun yanına yeni buton ekleyeceğim..Şifre yanlışsa KAPAT butonuna basmanızı istiyor..Siz tekrar denemek isterseniz yeni butona basıp tekrar şifre sorgu ekranına gelmek istiyorum..

NOT : Hocam bizim işyerinde internet saat:13,00'de kapanıyor..Size zahmet siz kodları yazın,ben akşam evde incelerim..

kapat butonunun yanındaki kısma sunu yazın..

Userform2.Hide = bu şifre yanlışta çıkan ekran userform numarası olacak.
Userform1.Show = bu da şifre giriş ekranı userformu olacak.

userform isimlerini siz değiştirin kodlar şifreli olduğu için userform isimlerini alamadım.

Üstad teşekkürler..Tam istediğim gibi olmuş..İlgine,bilgine ve emeğine sağlık..

bunu bizimlede paylaşırmısın bende çalışmalaraımı şifrelemek istersem uygularım en azından

Geri