Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mustafaine slm
eline saglik guzel dusunmussun fakat bana daha cok santiyede kullanabilecegim taseronlarin vermis olduklari teklifleri mukayese edebilecek bir program lazim bu konuda yardimci olursaniz sevinirim
1.isim soy isim gibi genel bilgiler
2.yapilacak olan imalat kalemleri ( ornek siva , tugla , seramik vs )
3.fiyatlar olacak bunlarin yaninda
daha once hazirlamis oldugunuz formun biraz daha gelismis olacak burda degiskenler fazla oldugu icin
yani ben istedigim zaman tugla duvar yapan taseronlarin isimlerini vermis olduklari teklif fiyatlarini birarada gormem gerekiyor.
A_firması, B_firması, C_firması bunlar taseron isimleri olucak..
Malzeme yine malzeme olucak, fiaytlar yine fiyatlarin oldugu bolumlere yazilabilir.. isimler bilgisi sanirim zaten sayfalarin icinde birer sutun daha eklenmesi ile alakali sanirim..
dosyanin eksigi yok ustad
dosyayi bana uyarlamak istiyorum ama ben her sekmeye a_firmasi b_firmasi yazarsam bana sekme yetmez bunlari tek sekme icinde sekillendirmek istiyorum
Sn umut2155, bu dosya hazirlanirker farkli sayfalardaki sirketlerden fiyat tekliflerini ayni malzeme ise karsilastirsin diye yapilmis bir dosya..
Siz bana ornek bir tablo yapin formullemenize gerek yok, buraya bunu almasini istiyorum buraya bunu gibi elle yapiniz.. Onun uzerine ben size yardimci olmaya calisayim, aksi takdirde benim icin daha uzun bir zaman alacaktir, saygilar; kolay gelsin..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.