• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Teklif formu yardım

Excel Vers. ve Dili
2003
Ekte hazırladığım bir teklif formu var arkadaşlar.içerisinde ne istediğim yazılı.acaba yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

istediğiniz şey çok kapsamlı bunu yapabilirim ama zamanım yok çok uğraş istiyor

Yinede Sağol hacam ilgin için. teşekkür ederim. Aslında bunu yaptığım bir format daha var. Yani bu istediklerimi yaptığım. Ancak Boyutu çok yüksek.

yanız istediğim sadece liste sayfasındaki dataları kullanarak ürün grubunu seçtiğimde ürün satırına açılan bir kutuda sadece o ürün grubuna ait ürünler gelsin ve ben o listeden seçim yapabişleyim yeter. diğer olayları halledebilirim.

arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mudur acaba? istediğim sadece ürün grubunu seçtiğimde ürün hücresinde liste sayfasına bakarak sadece seçtiğim ürün grubuna ait ürünler listelensin ve ben o açılan listeden seçim yapayım.

yardım ederseniz çok seivnirim.

arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mudur acaba? istediğim sadece ürün grubunu seçtiğimde ürün hücresinde liste sayfasına bakarak sadece seçtiğim ürün grubuna ait ürünler listelensin ve ben o açılan listeden seçim yapayım.

yardım ederseniz çok seivnirim.

ekteki dosya senin isteklerine cevap verecektir eğer sıkıntı olursa yardımcı olurum adsoft@hotmail.com

Ekli dosyalar

Geri