Tek ve çift sayıları filtreleme

Excel Vers. ve Dili
Excel XP (Türkçe)
Sayın Korhan Ayhan,
evet, bu sefer oldu. Hem de çok güzel oldu. Çabalarınız için size ne kadar teşekkür etsem az. Umarım çalışmanız benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşların da işlerine yarar. Sağolun, var olun.

Sayın Necdet Yeşertener,
çalışmaları 2 farklı bilgisayarda kurulu Excel Xp'de ve Excel 2003'de denedim ama olmadı maalesef. Siz de bana çok yardımcı oldunuz, gayret gösterdiniz. Size de müteşekkirim hocam. Sağolun, var olun.

usubaykan

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ev : Office Excel 2003
İş : Office Excel 2003
Selam,
Alternatif olarak bu kodu denermisiniz.
Kod:
=EĞER(MOD(A2;2)>0;"tek";"çift")

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 - Türkçe
Merhaba arkadaşlar. Elimde on binlerce xyz koordinatlı nokta var. Bu noktaların hepsi birbirinden bağımsız olmalı. Yani bir noktadan sadece bir tane olmalı. Ne var ki noktalar karışmış durumda ve malesef bir noktadan bir den fazla var. Bu durumun çözümüne ilişkin yardımlarınızı pek acil olmamak kaydıyla bekliyorum...
Kolay gelsin...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 - Türkçe
Mümkün mü acep ?

Acaba örnek göndersem çözüm hususunda fikir vermek açısından yardımcı olur mu?

Dosyada ki farklı renkleri aynı xyz koordinatlı numaraları daha kolay farkedebilesiniz diye kullandım...Yoksa renklendirmek istemiyorum.İsteğim sadece aynı koordinata sahip numaraları ya da aynı nokta numarasına sahip koordinatları ayırsın. Yapılabiliyorsa cift noktalı değerlerden birini silsin. Yani aynı numaradan ya da koordinattan sadece bir tek olsun...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 - Türkçe
Nasıl önemli olduğunu anlatamam? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...