DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba makro ile olanı kullanıyorum lakin makro ile yapınca Ctrl+... Kombinasyonlu tuş atamak gerekiyor ve hem sarı yapmak için hem beyaz yapmak için iki tane Ctrl+... Kombinasyonlu tuş yapıyoruz bu şekilde kullanıyorum zaten fakat dediğim gibi sadece "f4" Tusuna basarak iki renk arasında geçiş yapması konusunda yardım arıyorum, Teşekkürler.
Sub renkle()
If ActiveCell.Interior.Color = vbYellow Then
ActiveCell.Interior.Color = xlNone
Else
ActiveCell.Interior.Color = vbYellow
End If
End Sub
Private Sub Worksheet_calculate()
Application.OnKey "{F4}", "renkle"
End Sub
Bu arada bu işlem için iki ayrı makroya gerek yok, verdiğim örnekteki gibi if sorgusuyla "sarıysa beyaz yap, sarı değilse sarı yap" şeklinde tek makro ve tek düğmeyle yapabilirsiniz.Merhaba makro ile olanı kullanıyorum lakin makro ile yapınca Ctrl+... Kombinasyonlu tuş atamak gerekiyor ve hem sarı yapmak için hem beyaz yapmak için iki tane Ctrl+... Kombinasyonlu tuş yapıyoruz bu şekilde kullanıyorum zaten fakat dediğim gibi sadece "f4" Tusuna basarak iki renk arasında geçiş yapması konusunda yardım arıyorum, Teşekkürler.
Teşekkürler deniyeceğim.Bu arada bu işlem için iki ayrı makroya gerek yok, verdiğim örnekteki gibi if sorgusuyla "sarıysa beyaz yap, sarı değilse sarı yap" şeklinde tek makro ve tek düğmeyle yapabilirsiniz.