Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli üstadlar,
Bir misafirhanede odanın dolu olduğu günler kırmızı boş olduğu günler ise yeşil renkle gösteriliyor.Oda boşaldığı anda kırmızı renkler otomatikman yeşil renk alsın istiyorum.İlginize,saygılarımla.
Sayın Necdet bey,
Öncelikle ilginize teşellür ediyorum.Sanırım haklısınız,açıklamam yeterli olmamış.Biraz daha açayım izninizle.Örneğin bir kayıt formunda 4 gün için rezerve yapıldığını düşünelim.Misafirhaneye giriş tarihi 22.07.2010 çıkış tarihi 26.07.2010 olsun.26.07.2010 tarihi geldiğinde,mümkünse saat tam 12:00 dan itibaren o oda boşalmış yani yeşil renkli görülsün istiyorum.Sanırım bu sefer daha ayrıntılı oldu.Kayıt Formunu başka bir sayfada,herhangi bir formatta oluşturabiliriz.Daha sonra şekli ve müracaat hücresi değişse bile sorun olmaz diye düşünüyorum.saygılarımla...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.