Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın vardar07 öncelikle ilginize teşekkür ederim.
Aşağıda sorumla ilgili eksik ilettiğim kısımları yenileyerek yardım rica ediyorum.
1-Kısa kodlarla ifade ettiğim "A" sütununda çalıştığımız bankaların ilk harfleri yer almakta burdan hareketle tedarikçi sayfasında önce manuel olarak çalıştığımız bankadan karşı hesaplara ödemeleri dağıtıyorum. Daha sonra Tedarikçi sayfasından veri süz işleviyle 4 bankadaki hesaplarımıza ayrı ayrı farklı kaydet ile aynı raporu oluşturup banka adlarıyla kaydedip rapor oluşturuyorum.
Çoğaltılan sekmelerin içeriğinde tedarikçi sayfasının birebir formatı ve banka hesap bilgileri yer almaktadır.
Manuel olarak dosyayı oluşturup içerisine açıklama yazarsanız (maddeler halinde) daha iyi olur. Manuel oluşturduğunuz sayfalarda örnek olarak nereden veri geldiğini belirtirseniz fazla uğraşmadan konu çözüme kavuşur.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.