Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Özel mesajınıza istinaden sorunuza tekrar baktım. (Aslında daha öncede bakmıştım ama sorunuzun ne olduğunu anlayamadığım için üzerinde durmadım.)
Bir metin kutusuna "ok işaretini aktif edebilirmiyim tıkladığımda alt alta satırı otomatik yenileyebilirmiyim" yazmışsınız.!!!
Hangi satırın alt satırı?, Otomatik yenileme ne?...
vs... vs...
Yapmanız gereken;
Tablonuzu veri ile doldurun ve manuel sonuçları yazın. Daha sonra olması gerekenleri (şu hücrelerde şu veri varsa şu hücreye toplanacak yada sayılacak veya çarpılacak vs..) gibi geniş açıklama yapın ki çözüm üretmek isteyen arkadaşlar 5 bilinmeyenli denklem çözmeye çalışmasın.
Yani sizin tablodan ne beklediğinizi çözüm üretecek arkadaşların bilmesi gerekiyor.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.