Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eklediğim çalışma sayfasında, M5 hücresindeki veriyi H1 hücresine taşıdığımda M6 hücresindeki verinin de H2 hücresine otomatik olarak taşınmasını istiyorum. H1 hücresini aşağı çekerek hallediyorum aslında ama formülü de öğrenmek istiyorum açıkçası.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.