X
xlsx
Misafir
Merhaba,
A sütununda altalta farklı tarih ve saatlerde 29/07/2010 15:13:19 formatında tarihler var.Ben bu tarihleri saat formatından ayırdıktan sonra P sütununda yani 16. sütunda teke düşürüp B sütundaki değerleri toplatıyorum.
Ancak bir sorunum var.
FieldInfo:=Array(Array(0, 4), Array(10, 1)), bölümünde Array(0, 4) değil de 4 yerine 1 olarak seçtiğimde tarihleri teke düşürüyor ama bazı tarihler / işaretli değil nokta işaretli olmakta.(General format yerine DAte formatı olmakta)
Array(0, 4) olarak aldığımda ise tarihleri teke düşürmüyor
Dim sıra, x As Long bölümünde Long değil de Date yazdığımda da sorun çözülmemekte.Örnek dosya ekleyemiyorum ancak umarım anlaşılabilir olmuştur
A sütununda altalta farklı tarih ve saatlerde 29/07/2010 15:13:19 formatında tarihler var.Ben bu tarihleri saat formatından ayırdıktan sonra P sütununda yani 16. sütunda teke düşürüp B sütundaki değerleri toplatıyorum.
Ancak bir sorunum var.
FieldInfo:=Array(Array(0, 4), Array(10, 1)), bölümünde Array(0, 4) değil de 4 yerine 1 olarak seçtiğimde tarihleri teke düşürüyor ama bazı tarihler / işaretli değil nokta işaretli olmakta.(General format yerine DAte formatı olmakta)
Array(0, 4) olarak aldığımda ise tarihleri teke düşürmüyor
Dim sıra, x As Long bölümünde Long değil de Date yazdığımda da sorun çözülmemekte.Örnek dosya ekleyemiyorum ancak umarım anlaşılabilir olmuştur
Kod:
Columns("B:B").Select
Selection.Insert Shift:=xlToRight, CopyOrigin:=xlFormatFromLeftOrAbove
Columns("D:D").Select
Selection.Insert Shift:=xlToRight, CopyOrigin:=xlFormatFromLeftOrAbove
Columns("A:A").Select
Selection.TextToColumns Destination:=Range("A1"), DataType:=xlFixedWidth, _
FieldInfo:=Array(Array(0, 4), Array(10, 1)), TrailingMinusNumbers:=True
‘teke düşürme bölümü
Dim sıra, x As Long
Dim hangisi As Range
Set s2 = Sheet2
s2.Range("p2:p65000").ClearContents
sıra = 1
For x = 2 To s2.Range("A65536").End(xlUp).Row
Set h = s2.Range("p2:p65000").Find(s2.Cells(x, 1).Value, , xlValues, xlWhole)
If Not h Is Nothing Then
Else
sıra = sıra + 1
s2.Cells(sıra, 16).Value = s2.Cells(x, 1).Value
Son düzenleme: