Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birçok konu buldum ama maalesef anlayamadığım kendim de konu açıyorum.
Ekli dosyada belirtilen tarihlere 30-10 gün kala sarı ve 10 gün kaladan sonra da kırmızı olmasını nasıl sağlayabiliriz.
teşekkürler.
Doğru anlamışsınız ama ben yanlış söylemişim. Geleceğe yönelik olarak diyeyim. misal sütundaki tarih 08.03.2019. yani bu tarihte sözleşme süresi dolacak. 10 günden fazla var sözleşme süresinin dolmasına 30 ile 10 gün arasında kalaya kadar "sarı, 10 gün ve altında kalınca da "kırmızı" olarak uyarmasını istemekteyim. Bir de yapılışını bana da söylerseniz çok sevinirim.
Merhaba, günü dolanları da siyah yaptım. Dosyayı açınca koşullu biçimlendirmeye tıkla. Oradan kuralları yönet i tıkla. Renkleri sen istediğin gibi değiştirebilirsin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.